- En iyi cevaplar
- 0
İstek - ücret oranı uymadı bana. İstekler çok ama bütçe bi o kadar az. Hem zaten sizinle çalışıyorum şu an diğer projelere vakit ayıramam. :alay:@Exo Berkay bey bekleniyorsunuz. ;=)
İstek - ücret oranı uymadı bana. İstekler çok ama bütçe bi o kadar az. Hem zaten sizinle çalışıyorum şu an diğer projelere vakit ayıramam. :alay:@Exo Berkay bey bekleniyorsunuz. ;=)
İstek - ücret oranı uymadı bana. İstekler çok ama bütçe bi o kadar az. Hem zaten sizinle çalışıyorum şu an diğer projelere vakit ayıramam. :alay:
Daha fazla para bulursan haber ver.
Lütfen... Geçmişleri silikon vadisinde yazılımcılık yapmış kişiler. Lütfen ayıp...Konuya yazanları görende Bilgeadam'dan çıkmış freelance yazılımcı sancak havalara bak...
Konuya yazanları görende Bilgeadam'dan çıkmış freelance yazılımcı sancak havalara bak...
Siz kendinizi profesyonel yazılımcı mi sanıyorsunuz da insanları yargılıyorsunuz?Lütfen... Geçmişleri silikon vadisinde yazılımcılık yapmış kişiler. Lütfen ayıp...
(Gerçek webmasterler konu dışı...)
Çoluk çocuğun cebindeki 3 kuruşa dadananlara karşı dediklerim az bile, Meslekte bu kadar eskiyseniz mimlenmenin ne olduğunu bilmeniz lazım, ben yazdıklarımda herhangi bi beis görmüyorum yazdıklarımın arkasındayım, bu kadar emeği para edeceğini bildikleri halde konuya saçma yorumlar atanları sorgula sonra bana gel hakaret et.Siz kendinizi profesyonel yazılımcı mi sanıyorsunuz da insanları yargılıyorsunuz?
Herkes kendine göre profesyonel yazılımcı, bana göre bu forumda maksimum iki kişi var yazılımcı diyeceğimiz.Diğerleri internetten 30 dakika içerisinde makaleler okuyup "Ben yazılımcıyım." diye geçinen tipler ki bana göre siz de bu gruba dahilsiniz.
CraftWeb mi ne vardı o projeyle ilgileniyordunuz sanırım orada Bootstrap'ı almışsınız üstüne 5-6 satır CSS kodu ve internetten araklanan PHP kodları ve buyurun size tasarım buyurun size yazılım ve bunu para karşılığında yapıyor olmanız beni şaşırtıyordu.Bunu okuyunca anladım kendinizi çok üst yerlerde görüyorsunuz.
Kısacası, 1-2 yıllık bilgilerle kendini yazılımcı sanan egoist arkadaşlar forumu istila etmiş durumda...
Köftecim sen kafana takma ben isim belirtmememe ramen üstüne alınan bir şahıs üstüne üstlük emeğin hiçbir karşılığı olmadığını savunarak internetten arakladığı bootstrap temayı editleyerek ben yaptım diyor. Sonra kendine yediremeyerek gelip burada bize laf savuruyor.Çoluk çocuğun cebindeki 3 kuruşa dadananlara karşı dediklerim az bile, Meslekte bu kadar eskiyseniz mimlenmenin ne olduğunu bilmeniz lazım, ben yazdıklarımda herhangi bi beis görmüyorum yazdıklarımın arkasındayım, bu kadar emeği para edeceğini bildikleri halde konuya saçma yorumlar atanları sorgula sonra bana gel hakaret et.
Çoluk çocuğun cebindeki 3 kuruşa dadananlara karşı dediklerim az bile, Meslekte bu kadar eskiyseniz mimlenmenin ne olduğunu bilmeniz lazım, ben yazdıklarımda herhangi bi beis görmüyorum yazdıklarımın arkasındayım, bu kadar emeği para edeceğini bildikleri halde konuya saçma yorumlar atanları sorgula sonra bana gel hakaret et.
Temanın çalıntı olduğunu dahi kanıtlamadan çalıntı damgası vurdunuz.JSFiddle'a fotoğraftan gördüğü kadarını kodlayıp gelip bana çalıntı dediniz benimki çalıntı ise sizinkiler bir çocuğun yapabileceği kalitede şeyler.Köftecim sen kafana takma ben isim belirtmememe ramen üstüne alınan bir şahıs üstüne üstlük emeğin hiçbir karşılığı olmadığını savunarak internetten arakladığı bootstrap temayı editleyerek ben yaptım diyor. Sonra kendine yediremeyerek gelip burada bize laf savuruyor.
madem öyle RenKod bana hiçbir freamwork alt yapısı olmadan css bug olmadan tamamen en küçük ayrıntısına kadar mobil uyumlu bir hosting firması teması yap. Tasarım sadece... ve beleşe... Ne de olsa bunun gibi şeyler emek değil ordan burdan araklıyoruz. Php.net ten çalıyoruz geliyoruz satıyoruz.
Eğer çalıntı bir şey yapmazsan bizim gibi php.net den çalarsan ( T ) kimse çalıntı demezTemanın çalıntı olduğunu dahi kanıtlamadan çalıntı damgası vurdunuz.JSFiddle'a fotoğraftan gördüğü kadarını kodlayıp gelip bana çalıntı dediniz benimki çalıntı ise sizinkiler bir çocuğun yapabileceği kalitede şeyler.
Size son bir lafım var bundan sonra burada bir daha bulunmayacağım zaten, 2 ay öncesine kadar kodları kopyala yapıştır yaparak video çeken kişiler gelmiş buraya bedava hosting firması teması dağıt diyor.Hosting temasını yapıp paylaşsam ona da çalıntı diyeceğiniz için size hiçbir şey söylemiyorum.
Tema ne alaka ya?! Tabi bulamadın cevap verecek bir şey gelmiş neler diyorsun, benim konuya hiddetlenmemin sebebi konuyu kendine reklam haline getirmiş ve orda çocuğun bütçesiyle dalga geçmeleriydi, o konuya yazanların çoğunu eskiden tanırım, yazılım bilgisine bir şey diyemem, ama bu tarz kalitesiz yorumlar atarlarsa bende rezil etmeyi bilirim.Temanın çalıntı olduğunu dahi kanıtlamadan çalıntı damgası vurdunuz.JSFiddle'a fotoğraftan gördüğü kadarını kodlayıp gelip bana çalıntı dediniz benimki çalıntı ise sizinkiler bir çocuğun yapabileceği kalitede şeyler.
Size son bir lafım var bundan sonra burada bir daha bulunmayacağım zaten, 2 ay öncesine kadar kodları kopyala yapıştır yaparak video çeken kişiler gelmiş buraya bedava hosting firması teması dağıt diyor.Hosting temasını yapıp paylaşsam ona da çalıntı diyeceğiniz için size hiçbir şey söylemiyorum.
Bunu kime yazdın bilmiyorum ama Bilgeadam'ı yazman ne tesadüf, oradan eğitimim var çünküKonuya yazanları görende Bilgeadam'dan çıkmış freelance yazılımcı sancak havalara bak...
Hadi lisansının fotosunu atBunu kime yazdın bilmiyorum ama Bilgeadam'ı yazman ne tesadüf, oradan eğitimim var çünkü![]()
Yok hocam sana sözüm yok, Bilgeadam'ı eski ve sağlam eğitim kurumlarından biri olarak örnek vermiştimBunu kime yazdın bilmiyorum ama Bilgeadam'ı yazman ne tesadüf, oradan eğitimim var çünkü![]()
Sınavı geçememiştim yalnızHadi lisansının fotosunu at![]()
para boşa gitti diyonSınavı geçememiştim yalnız![]()