minecraftda kan var xd
Kanka sunucu açıp mod yükleyeceğim kulede başladığımız kanlı ve kadın öldürdükçe puan kazandığımız bir map yapacağım xdxd
minecraftda kan var xd
Muhabbet bitti ben geldim![]()
Doğru akım mı ileteceksin alternatif akım mı? Alternatif akım uzun mesafelerde akım düşmesi gibi sorunları teşkil etmiyor ama doğru akım sıkıntı çıkarabilir. Zaten bu yüzden doğru akım kullanan Amerika'da prizler 110 Voltken bizde prizler 220 Volt.[DOUBLEPOST=1423274263,1423274106][/DOUBLEPOST]
Koğuuş kalk!
*Muhabbet dönmüyorki oğlum bu gece; bende saçmalarım[DOUBLEPOST=1423274398][/DOUBLEPOST]Koğuş nerede Asteğmenim ?!
Vasysys DoublePost sistemi süpermiş yeni öğrendim
Kafasına kovan gelmiş, ölmüştür o; bu saatte ekmek almaya gittiyse..
JİBRİL PAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
![]()
Bendeniz yoloman , animeyi naruto ile sevmiş tokyo ghoul ile tekrar bağlanmış ve jibril ile tam otaku olmuş yoloman ! Sana hi canümarkadaş animeci galiba? Sen kimlerdensin yiğenim öküz gibi giriyon konuya atayım mı seni diskoya ?
Eğer ingilizcen varsa buyur wiki den oku. Yoksa söyle özet geçeyim.arkadaş animeci galiba? Sen kimlerdensin yiğenim öküz gibi giriyon konuya atayım mı seni diskoya ?[DOUBLEPOST=1423274921,1423274839][/DOUBLEPOST]Profiline girdimde Jibril ney yahu ? Bize Jibril'den bahsetsene
Animelere sıcak yaklaşabiliyorsan ve animeci değilsen skypeni versene sen xdAnime dizilerinin varlığından haberim var ama ben TWD, TW, GOT felan izliyorum hep, anime önersene yatarken izliyim güzel bişise takılırım bende[DOUBLEPOST=1423275153,1423275121][/DOUBLEPOST]Ben bide mordekayla rigbiyi çok beğeniyorum mesela