Ünlü Gece Muhabbeti geri geldi!

SoGamez92

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Doğru akım mı ileteceksin alternatif akım mı? Alternatif akım uzun mesafelerde akım düşmesi gibi sorunları teşkil etmiyor ama doğru akım sıkıntı çıkarabilir. Zaten bu yüzden doğru akım kullanan Amerika'da prizler 110 Voltken bizde prizler 220 Volt.

Oyundan bahsediyorum.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aklıma anime deyince tövbebismillah şeyler geliyor, yok yok animeci değilim.[DOUBLEPOST=1423275382,1423275341][/DOUBLEPOST]Ciddiyim yahu bana bi dizi ismi versene güzelse arada bakarım[DOUBLEPOST=1423275421][/DOUBLEPOST]Skype'mı kızlara veriyorum sadece :/
Tabikide skypeni sadece kızlara vermiyorsun ama keyfin bilir vermessen verme.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu anime neymiş lan, biraz araştırdımda çizgifilmden öte bişi diyolar. Mesela Akira diye bi anime için başlık açılmış, yorum olarak şöyle şeyler yazmışlar "hele ki final bölümü!!! tam bir saheser "ohaaa cizgi filmde bu nasıl yapılabilir ki!" türünden hayret nidaları atmanıza sebep olur!"

@yoloman anime önerde izliyim boşver skype'ı kız olmadığın için üzülmeni istemem
Akira'yı izliyimmi yoloman
No game no life izle , özellikle special bölümlerini izle(Eheh)[DOUBLEPOST=1423276310,1423276249][/DOUBLEPOST]
Bu anime neymiş lan, biraz araştırdımda çizgifilmden öte bişi diyolar. Mesela Akira diye bi anime için başlık açılmış, yorum olarak şöyle şeyler yazmışlar "hele ki final bölümü!!! tam bir saheser "ohaaa cizgi filmde bu nasıl yapılabilir ki!" türünden hayret nidaları atmanıza sebep olur!"

@yoloman anime önerde izliyim boşver skype'ı kız olmadığın için üzülmeni istemem
Akira'yı izliyimmi yoloman
Skypeye eklemen için kız olmama gerek yok tatlısı :3 (Anlayan anladı)