Üstteki üyeyi bir hayvana benzet.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Siz kendi görüşlerinizi yazdınız.Görüşlerinize saygım var.İnsanları görüşleri için yargılayamayız ki.
Videoda,atmosferin bitişinden itibaren heryerdir diyor.Bende size Dünya hariç heryer dedim.Yani dediğimi doğruluyor.Lütfen biraz daha dikkat edin.Neyse :).
Benim görüşüm bu aslında insan Dünya`dan bakarasa senin dediğin mantıklı geliyor ama uzaydan bakarsa benim dediğim mantıklı geliyor.Birkaç arkadaşa söyledim onlarda kabullendi böyle olduğunu ayrıca videoda27.saniyeden sonra uzay bütün Gıneş Sistemini kapsar diyordu.Benim de demek istediğim buydu.Haksızsam söyle.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sen Uzay Dünya dahil heryerdir dedin.Farkındaysan ben Güneş Sistemi'ni kapsamaz gibi saçma bir şey demedim.Dünya'nın bitimiyle başlayan her şeydir dedim.Videoda da aynı terim kullanılıyor.Atmosferden çıkınca olan her şeydir deniyor.Yani tıpa tıp aynı cümle.Arkadaşlar değil,gerçek olan önemli.Zaten Uzay gezegenleri,boşluğu,Güneş Sistemi'ni kapsar.Bunlar Dünya'nın dışında çünkü.[DOUBLEPOST=1436601542,1436601510][/DOUBLEPOST]
Sen Uzay Dünya dahil heryerdir dedin.Farkındaysan ben Güneş Sistemi'ni kapsamaz gibi saçma bir şey demedim.Dünya'nın bitimiyle başlayan her şeydir dedim.Videoda da aynı terim kullanılıyor.Atmosferden çıkınca olan her şeydir deniyor.Yani tıpa tıp aynı cümle.Arkadaşlar değil,gerçek olan önemli.Zaten Uzay gezegenleri,boşluğu,Güneş Sistemi'ni kapsar.Bunlar Dünya'nın dışında çünkü.
Sen nasıl astronotsun gunes sisteminin icinde Dunya da var -_-
Artık daha fazla şey demiyeceğim benim dedigim sey uzay içinde ayı marsı dunyayı barındırır ciddiyim birkac arkadaşa senin söylediğini sordum sen çıldırdın mı dedi Uzay profesörün belirttiği gibi Dünyayı da kapsar Dünya dan cıkıldığında her yerdir evet çünkü uzay dünyanın içinde değildir atmosferden çıkıldığından sonra etrafındır ki bu da demek oluyor uzay yıldızları güneş sistemini (bilmiyorsan söyleyeyim dunya da bunun icinde) kapsar sen beni nasıl anladın bilmiyorum ama astronotsan bile yanlış anlatmıssın bana ve beni yanlış anlamışsin benim kasttiğim o video idi daha fazla yazacağın varsa özelden konuşalım konuyu kirletmeyelim