Hortlak olacağım demek ^^ ama bu yüze o kemirilmiş hal ne kadar yakışır acabaÖlüm sebebi: Rüyasında Wallrider görecek korkudan ne yapacağını şaşıracak yataktan kalkayım derken düşecek kafasını betona vuracak, bayılacak, uyandığında yüzünü fare kemirmiş olacak, o korkuyla geri geri gidecek, Wallrider camı açacak ve tam geri doğru giderken alıp camdan çekecek, içine alıp duvara çarptıracak. (Psikopat mode : on)
Bu sabah gördüğüm kabusu nasıl bildin *-* Ölüm sebebi: Nescafe'si bitecekÖlüm sebebi: 10 erkek sana aynı anda sew olalım mı diyecek ******* edeceksin :/
Teleskobum yok GG!
Bir korsanın teleskobu olmazsa o korsan olamazTeleskopum yok GG!
Bizim burada var isterse ışınlayabilirim ._. Ölüm sebebi: Bu verdiğim cevaplardan bıkıp hayatına son verecek ._.Hadi baltalayayım xd Ölüm Sebebi: Yakında deniz yok xd
Bizim burada var isterse ışınlayabilirim ._. Ölüm sebebi: Bu verdiğim cevaplardan bıkıp hayatına son verecek ._.
O kadar çok birbirlerini öldürdükten sonra Death Note'ları yere düşecek onu alayım derken, @Heyselin_ in baltası kafasına düşecek. @BunnyBGTR bu olaya gülerken ölecekHadi baltalayayım xd Ölüm Sebebi: Yakında deniz yok xd
Yamedekudasai T-T ben o olamam T-T çünkü o erkek T-T (ayrıca adı Bonnie) Ölüm sebebi: Ben gülerken içimden çıkan mini-bunny seni gebertecekÖlüm sebebi: Yolda gezerken araba sana çarpacak, çöp kutusuna uçacaksın. Çöp kutusunu çöp kamyonu gelip boşaltıcak seni çöplerin gönderildiği yere atacak. Orada da mikroplar yüzünden evrim geçireceksin. Five Nights At Freddy's deki Bunny olacaksın.
Chica ol o zaman.Yamedekudasai T-T ben o olamam T-T çünkü o erkek T-T (ayrıca adı Bonnie)
Foxy'de olabilirsinYamedekudasai T-T ben o olamam T-T çünkü o erkek T-T (ayrıca adı Bonnie) Ölüm sebebi: Ben gülerken içimden çıkan mini-bunny seni gebertecek![]()
O da erkek. Ama bana sorarsan favorim Springtrap. Herif koca oyun başına tek başına öldürüyor.Foxy'de olabilirsin![]()
Chica ol o zaman.
İkiniz de kesebilir misiniz ben o iki tipsiz de olamam *Foxy ve Chica'dan "çıkışta gel" bakışıFoxy'de olabilirsin![]()