Üstteki üyeyi Death Notela öldür.

Kugleefey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Death Note'a ölüm sebebini yazarak üstteki üyeyi öldürüyoruz. (Bu bir oyun ölcem diye korkmayın)

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel fikir :D. Ölüm sebebi: Ayaklarını ve ellerini traktör ezerken kafasının üzerinden tank geçecek ^_^ Kusura bakma ölüm konusunda bir az psikopatım :)

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Ölüm sebebi: Rüyasında Wallrider görecek korkudan ne yapacağını şaşıracak yataktan kalkayım derken düşecek kafasını betona vuracak, bayılacak, uyandığında yüzünü fare kemirmiş olacak, o korkuyla geri geri gidecek, Wallrider camı açacak ve tam geri doğru giderken alıp camdan çekecek, içine alıp duvara çarptıracak. (Psikopat mode : on)
Hortlak olacağım demek ^^ ama bu yüze o kemirilmiş hal ne kadar yakışır acaba :S Ölüm sebebi: O yediği elma boğazına kaçacak ._.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ölüm sebebi: Yolda gezerken araba sana çarpacak, çöp kutusuna uçacaksın. Çöp kutusunu çöp kamyonu gelip boşaltıcak seni çöplerin gönderildiği yere atacak. Orada da mikroplar yüzünden evrim geçireceksin. Five Nights At Freddy's deki Bunny olacaksın.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Ölüm sebebi: Yolda gezerken araba sana çarpacak, çöp kutusuna uçacaksın. Çöp kutusunu çöp kamyonu gelip boşaltıcak seni çöplerin gönderildiği yere atacak. Orada da mikroplar yüzünden evrim geçireceksin. Five Nights At Freddy's deki Bunny olacaksın.
Yamedekudasai T-T ben o olamam T-T çünkü o erkek T-T (ayrıca adı Bonnie) Ölüm sebebi: Ben gülerken içimden çıkan mini-bunny seni gebertecek :(