- En iyi cevaplar
- 1
Foxy bir teoriye göre kız.O da erkek. Ama bana sorarsan favorim Springtrap. Herif koca oyun başına tek başına öldürüyor.
Foxy bir teoriye göre kız.O da erkek. Ama bana sorarsan favorim Springtrap. Herif koca oyun başına tek başına öldürüyor.
Foxy bir teoriye göre kız.
Konuyu çok dağıtmadan kapatalım bence.İkiniz de kesebilir misiniz ben o iki tipsiz de olamam *Foxy ve Chica'dan "çıkışta gel" bakışı*
Eskiler..![]()
Hatırlayan var mı xd
SorryO Foxy değil The Mangle.
Fotoğrafın URL'sine bakarak buldu :/ Ölüm sebebi: Çok cesur olduğundan uçuruma düşecek ._.Ölüm sebebi: Hatırlayamadığından @BunnyBGTR adlı kişi tarafından gebertilecek![]()
Ayrca Mangle'ın cinsiyeti de değil. Bu arada burası FNAF konusu değil bence kapatalım :IO Foxy değil The Mangle.
Ölüm Sebebi: Benim gibi url'den baktığı için interneti kesildi ve depresyona girip kendini astı.Fotoğrafın URL'sine bakarak buldu :/ Ölüm sebebi: Çok cesur olduğundan uçuruma düşecek ._.
Evde ip yok ._.Ölüm Sebebi: Benim gibi url'den baktığı için interneti kesildi ve depresyona girip kendini astı.
Bilgisayar kablolarıyla kendini astın*Evde ip yok ._.
Bilgisayar kablosu da yok ._. (dizüstü) onun yerine şarj kablosuyla asabilirim kalındır hani ._.Bilgisayar kablolarıyla kendini astın*
Öleceğim an şanslı olmak? *içinden hayata [sansürlendi] der* (bkz: kuş pisliği ve onun uğuruÖlüm Sebebi: İnsanlar tarafından zombileştirilecek kafasına bir taş düştüğünden hayatının en kötü günü olduğunu düşünecek ve kendisini 100 katlı evden atarken ona hızla gelen jet uçağı çarpıcak ama jet uçağı ona çarpmadan 4 saniye önce kafasına kuş pislicek.
Sihirli Ailem! (URL sana şükrediyorum iyi ki varsın) Ölüm sebebi: HatırladımÖlüm Sebebi: Bu diziyi hatırlamadı..
![]()
Sonuçta bildim bi kere taam mıÖlüm sebebi: URL'den baktı xd