On rightclick or leftclicl on holding stick:
open chest with 1 rows
format slot 0 of chest with iron sword named "&6Spawn"
format slot 1 of chest with diamod named "&aElmas"
On click on iron sword named "&6Spawn":
execute player command "/spawn"
On click on diamond named "&aElmas":
give a diamond to player
message "&aAl sana baham bir elmas"
on click with stick:
open chest with 1 row named "Menu Adi Buraya" to player
format slot 0 of player with wooden sword named "ISIMBURAYA" with lore "LORE BURAYA" to close then run "spawn"
format slot 1 of player with diamond named "ISIMBURAYA" with lore "LORE BURAYA" to close then run "give %player% diamond 1"
Evet haklısınopen chest kodundan sonra wait 1 tick eklemeniz önerilir.
(benim kullandığım: wait 3 ticks)
open chest kodundan sonra wait 1 tick eklemeniz önerilir.
(benim kullandığım: wait 3 ticks)
Evet haklısın![]()
O sandıkta herhangi bir eşyaya tıklandığında sandığı kapatabilirsin ?Siz bilirsiniz, aklıma şu eşya koymayı engellemek takıldı![]()
On click on air?O sandıkta herhangi bir eşyaya tıklandığında sandığı kapatabilirsin ?
bilemiyorum bukkitte öyle yapılıyor bunda kontrol etmesi varmı sandık ismini ?On click on air?![]()
kaan özele gelirmisin bi ?Kod:on click with stick: open chest with 1 row named "Menu Adi Buraya" to player format slot 0 of player with wooden sword named "ISIMBURAYA" with lore "LORE BURAYA" to close then run "spawn" format slot 1 of player with diamond named "ISIMBURAYA" with lore "LORE BURAYA" to close then run "give %player% diamond 1"
player komutu olarak nasıl ekleriz[DOUBLEPOST=1434570306][/DOUBLEPOST]ve menüden menüye aktarabilirmiyiz mesela vip menüsünde bir komut ile oyuncuya vipp efekt menüsüne aktarabilirmiyiz?open chest'in sonuna to player koymalısın.
formattan sonra to close then run sistemi komutu konsola yazdırır. snkaan... Konsola spawn yazdıramazsın. essentialsın sudo komutunu kullandırtarak belki.[DOUBLEPOST=1434520912,1434520875][/DOUBLEPOST]arkadaş formatın sonuna to close then run "komutismi" koyarsa sorun çözülür.