Ufak Bir Merhaba...

ourphysich

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba, nasılsınız?...

Foruma bugün kayıt olan sıradan bir üyeyim. Kendimi tanıtmayacağım zaten, ufak bir merhaba demek istedim yalnızca. Konuyu da fazla uzatmayacağım zaten. Sadece şunu söylemek isterim: umarım ilerleyen günlerde forum içerisinde iyi arkadaşlar bulabilir ve forumu kendim için daha eğlenceli hale getirebilirim.

Konuya bakma zahmetinde bulunduysanız bile teşekkür ediyorum, görüşmek üzere...

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
Hoş geldin!:dost: Buyur bir çay al. :cay: Forum samimi ancak pek "ego tatmini" yapamazsın. :)

ourphysich

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

ourphysich

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yeni üye en sevdiğim :D aktif olman ve eleştirileri kaldırabilmen dileğiyle :) :cay:
Aslında eski üyelerdenim. Yeni bir başlangıç için... Aktif olacağım kesinlikle, eski davranışlarımı da düzeltmeye çalışacağım. Eleştiriler, yapıcı olduğu sürece her zaman saygı duyarım. Hakaret içeren veya içeriğimi çürütmeye çalışan eleştirilere cevap bile vermeyeceğim...

NNDNG_2009_CilginPro

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Aslında eski üyelerdenim. Yeni bir başlangıç için... Aktif olacağım kesinlikle, eski davranışlarımı da düzeltmeye çalışacağım. Eleştiriler, yapıcı olduğu sürece her zaman saygı duyarım. Hakaret içeren veya içeriğimi çürütmeye çalışan eleştirilere cevap bile vermeyeceğim...
Hoşgeldin Yasin

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Konuya bakma zahmetinde bulunmadım, adını görmem "hoş geldin forumun yıldızı" dememe sebep oldu :3