Ultra Mega Mini Anime Tanıtımları 1 - HIGHSCHOOL DxD

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Söz istiyorsan Zetsuon no Tempest pülüz*

Aman izleme, ecchidir kendileri :( Anlayacağın güzel animeler söyleyebilirim. Uzun istiyorsan Hunter x Hunter var. Kısa istiyorsan Hamatora. Aslında trinity seven aksiyon odaklı ama ecchisi de bol :/ Hem ecchi olsun hem de aksiyon olsun diyorsan Strike the blood var .-. Ecchi ve değüşük türler istiyorsan No game no lifeYok (Kalıcı Yasaklanma)* ve de Kuroko no basket var .-. Ecchi değil, aksiyon belki. Basketbol oynuyorlar ama basketbol kavramını tekrar yazıyorlar ._. @Tratsel
Fark ettim önerdiği animeler Ecchi. Ben daha çok aksiyon türü izlemek istiyorum. :D Peki şu One Piece mı ne ? O nasıl.. ? :S

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Fark ettim önerdiği animeler Ecchi. Ben daha çok aksiyon türü izlemek istiyorum. :D Peki şu One Piece mı ne ? O nasıl.. ? :S
Büyük Animeler arasındadır kendisi. Bildiğim en uzun anime (veya pokemon ._.). Büyük animeler arasında en güzeli bence* (tabii death note büyük anime değül ._.). Dediğim gibi aksiyon istiyorsan Hamatora veya full metal alchemist .-.

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük Animeler arasındadır kendisi. Bildiğim en uzun anime (veya pokemon ._.). Büyük animeler arasında en güzeli bence* (tabii death note büyük anime değül ._.). Dediğim gibi aksiyon istiyorsan Hamatora veya full metal alchemist .-.
Son bir soru daha tek animeyi mi takip edeyim , yoksa 1 kaç tane mi ? :D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
issei <3 . Benim ilk 5 siralamda 4.cü sirada. Superdi ya ^^

Net bagladigimda ilk is tekrar baslamak.