01darknesstr
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Uludağ # NETWORK | Başvuru Formu
Ekibinize katılmak için gerekli koşulları sağladığımı düşünüyorum bu yüzden,
Uludağ # NETWORK'e [Rehber] olarak başvurmak istiyorum.
Adınız ve soyadınız(*):Adım Kerem soyadım Özkan
Yaşınız(*):14
Katılmak istediğiniz pozisyon(*):Rehber
Neden katılmak istediğiniz:Rehber olabilmek için gerekli kriterlere sahip olduğumu düşünüyorum. Ayrıca Uludağ NETWORK benim için güzel bir deneyim olacak.
Günlük aktif olma süreniz(*):Hafta içi maalesefki 4 saat açık olabilirim, fakat hafta sonları 6 saat ve üzeri olabilir.
Sizinle iletişime geçebileceğimiz bir mecra (skype, facebook vb.)(*): Skype adresim: live:kerem_ozkan
Tecrübeleriniz(*)aha önce iyi sunucularda çalıştım, haksızlığı yediremeyen biri olduğum için 2 tane sunucudan istifa ettim. Çalıştığım sunucular amatör değillerdi ve hiçbirisinden kovulmadım, dediğim gibi istifa ettim.
Alanınızdaki başarımlarınız/projeleriniz/gururlarınız'dan detaylı bir şekilde bahsediniz(*):2 adet sunucuda ciddi anlamda başarım oldu. Bir sunucuda sunucuyu en baştan kurmuştum ve kendi fikirlerim sayesinde sunucu oyuncu çekmeye başlamıştı ve ben o sunucuda sadece moderator'dım sonrasında admin yetkisine yükselmiştim fakat sunucu kapandı. Bir diğer sunucuda ise sıfırdan map yapmıştım. Sunucunun mapi vardı fakat pek beğenmemiştim ve sıfırdan map yapıp Kurucu'nun beğenisini kazanmıştım.
Bize kendinizden ve günlük yaşantınızdan bahsediniz(*):Ben kendimi çok beğenen bir insan değilim ve yaptığım bir iş çok iyi olsa bile dahada iyi olması için çabalarım. Günlük yaşantımı en çok etkileyen şeyde bu yani mükemmelliyetçi olmam ama kötü anlamda değil. Minecraft bir günümün bir parçası sayılır. Son günlerde bu pixelli oyuna yeniden sardım fakat çok fazla boş vaktim olduğu için bu sunucuya başvuru yaptım.![]()
Uludağ # NETWORK'e [Builder] olarak başvurmak istiyorum.
Adınız ve soyadınız(*): Emin ATIŞ
Yaşınız(*): 16
Katılmak istediğiniz pozisyon(*): Builder
Neden katılmak istediğiniz: Kariyerimi "Uludağ Network" alanında geliştirerek, yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kurmak istiyorum. Ayrıca deneyimimi arttırmak isterim.
Günlük aktif olma süreniz(*):Yaklaşık 6 saat sadece istisnasi durumlarda, 2 saate düşebilir. (Sınav Haftaları v.s)
Sizinle iletişime geçebileceğimiz bir mecra (skype, facebook vb.)(*): Skype adresim mevcut durumda: "dariusgang"
Tecrübeleriniz(): Sonoyuncuda Skyblock bölümünde rehberlik yapmıştım, onun dışında ufak serverlerde çoğu zaman builderlik gibi yapıtlarla uğraştım.
Alanınızdaki başarımlarınız/projeleriniz/gururlarınız'dan detaylı bir şekilde bahsediniz(*): Eskiden "Yeni Çağ MMORPG" adı verilen sunucuda builder olarak görev yapmıştım. Çoğu kişi tarafından olumlu karşılanılan eski çağ yapıtları ortaya çıkarmıştım. Sanatsal ve göz zevkini bozmayan yapıtlar yapıyorum genellikle. Fakat benimde her insan gibi hatalarım olabiliyor.
Bize kendinizden ve günlük yaşantınızdan bahsediniz(* ): Aslında günlük yaşantım, her insan gibi. Yani rutin olarak okula gitmek, okuldan gelmek, ders çalışmak, sınavlara girmek... Benim günlük rutinim bu. Fakat ayrıntıya inersek günümün çoğu zamanını Minecraft ile hem hayal gücümü geliştiriyorum. Yeni arkadaşlıklar ile yeni şeyler öğreniyorum. Ben ise 16 yaşında belki biraz farklı bir gencim ama çoğu zaman düşünerek geçiriyorum vakitlerimi. Hayat çok kısa ve ben bunu kendimi geliştirerek geçirip sonunda onları ileride kullanmak istiyorum.
Uludağ # NETWORK'e [Moderator, Admin] olarak başvurmak istiyorum.
Adınız ve soyadınız : Yusuf Buhari Karakuş
Yaşınız : 16
Katılmak istediğiniz pozisyon : Moderatörlük veya Adminlik
Neden katılmak istediğiniz: Sizin konuşma üslubunuz ve iddianız beni çekti
Günlük aktif olma süreniz : Hafta içi (3-4 saat) Haftasonu (9-10 saat
Sizinle iletişime geçebileceğimiz bir mecra (skype, facebook vb.)
Facebook :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tecrübeleriniz : Ben size tek tek yönettiğim sunucuları yazmak yerine size yapabileceklerimi anlatayım :
Oyuncularla iyi geçinirim, chatı asla kaçırmam, çok hızlı klavye kullanırım, pluginsel bilgim üst düzeydir, birtek build yapamam.)
Alanınızdaki başarımlarınız/projeleriniz/gururlarınız'dan detaylı bir şekilde bahsediniz
(Hiç düşünmedim bir proje yapmayı vs.)
Bize kendinizden ve günlük yaşantınızdan bahsediniz
(Ben sınavları olmadığı zaman bilgisayara deli gibi giren minecraft hayranı araştırmacı, eğlenceli, espiri yapan biriyim umarım yeterli olmuştur...)
Uludağ # NETWORK olarak, öncelikle ilgi ve alakanıza teşekkür ederiz!
Başvurularınızı değerlendirdik ve şu karara vardık; alındınız!
Başvurularınızı değerlendirdik ve şu karara vardık; alındınız!
Skype adresimizden bizi ekleyin, builder'ı anında çağrıya alacağız.
Sevgiler!