RedBuilder
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Pek tutorial denemez. Oyunun nasıl olacağı hakkında bir bölümdü bu. Hala üzerinde çalışıyorum. Yeni top çeşitleri ekliyeceğim için tutorial bölümü vs.. hepsi değişecekSadece tutorial mi var?
Pek tutorial denemez. Oyunun nasıl olacağı hakkında bir bölümdü bu. Hala üzerinde çalışıyorum. Yeni top çeşitleri ekliyeceğim için tutorial bölümü vs.. hepsi değişecekSadece tutorial mi var?
Onun farkındayım işte, sadece sendeki beleş olan mı diye sordum :/ Bu arada Unity 5.1 geldi :/Unity'e yeni güncelleme geldi. Unity 5 diye. 2 tane sürüme ayrıldı. Personel Edition yani beleş olan bide bir şey edition buda paralı olan. Arada oyun motoru kısmında hiçbir farklılık yok. Paralıda olan her şey beleşte var. Ama paralıda beta access, performans raporu gibi şeyler var.
Beleş[DOUBLEPOST=1434826138,1434816423][/DOUBLEPOST]Yeni resim eklendi. Güncel +[DOUBLEPOST=1434909624][/DOUBLEPOST]Yakında video geliyor! Güncel +Onun farkındayım işte, sadece sendeki beleş olan mı diye sordum :/
Çeşitli topları gerekli yerlerde kullanıp bölümleri bitirmek. Hikaye ekleyebilirim ancak şu anda hiçbir fikrim yokOyunun bir amacı varmı ?
Brackeys, SpeedTutor felan Ingilizce olanlardan öğrendim. Sonrada kendim biraz kucalayıp öğrendim.Bu kodlamalarini vb ögrenmek icin hangi kaynaği kullandin ?
En kısa zamanda koyacağım...[DOUBLEPOST=1435075631,1434967350][/DOUBLEPOST]Güncel ++ En kısa zamanda Update 2 geliyor![DOUBLEPOST=1435259829][/DOUBLEPOST]Yeni resim eklendi.Yeni versiyon gelince konuya eklersen sevinirim. (Mesaj olarak gönderme, mesajları pek okumuyorum.)
Oyunu sevdim![]()