MantisWrath
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Unity pro mu 
YesUnity pro mu![]()
İlk oyunum değil.İlk oyunun mu, düzgün olarak ilk oyununsa bence çok bir şey bekleme, ilk oyun olarak korku temalı bir şey kötü gidebilir bence ama deneyim olur ._.
Kötü haber senaryo hazır ama yinede teşekkürler birkaç şeyi kullanabilirimevet senaryoyu yazıyorum: biz arkadaşlarımızla iddiaya girdik ve ormandaki terk edilmiş fabrikada 1 gün durucaz fakat bir süre durduktan sonra garip sesler geliyor ve fabrikanın bodrumuna iniyoruz hikayenin temeli bu şimdi oynanışa geçelim önce evimizden çıkıcaz ve arabaya binip ormana gidicez (burayı manuel yapabilirsin) sonra kameramızla kayıta başlıycaz fabrika bir oyuncak fabrikası oynanışın da temeli bu birde benden sana paranormal karakter sechinel :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.yardımcı olabildiy
Facebook'ta bir muhabbet vardı ona benzemiş hikayeevet senaryoyu yazıyorum: biz arkadaşlarımızla iddiaya girdik ve ormandaki terk edilmiş fabrikada 1 gün durucaz fakat bir süre durduktan sonra garip sesler geliyor ve fabrikanın bodrumuna iniyoruz hikayenin temeli bu şimdi oynanışa geçelim önce evimizden çıkıcaz ve arabaya binip ormana gidicez (burayı manuel yapabilirsin) sonra kameramızla kayıta başlıycaz fabrika bir oyuncak fabrikası oynanışın da temeli bu birde benden sana paranormal karakter sechinel :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.yardımcı olabildiy
İyi bir fikir! Deneyeceğim !Şimdi bu ev ormanda mı olacak ona nasıl bir lükslüktür ormanda full hd led tv etrafa bar falan yap bari
Daha çok oduncu evine benzeyen bir ev yap içini döşe falan biliyorum çok zor ama eşyların çok ve etrafa saçılmış bir şekilde olmasını sağla
yardım edebileceğim bir konu varmı bu arada ismim geçsin plsKötü haber senaryo hazır ama yinede teşekkürler birkaç şeyi kullanabilirim![]()
Modellemelerde yardıma ihtiyacım var aslında.yardım edebileceğim bir konu varmı bu arada ismim geçsin pls![]()
Böyle bir ev nasıl olur sence?:Facebook'ta bir muhabbet vardı ona benzemiş hikaye![]()
Sırf böyle bir ev için bile oyunu oynarımBöyle bir ev nasıl olur sence?:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.