Unity3D'de korku oyunu yapıyorum, fikirlerinizi bekliyorum!

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bilmrem uzatmak çok hoşuma gidiyor spor programları gibi çok eğlenceli oluyor anlatabiliyormuyum itlik yapıyorum bide böyle düşün :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Salonumsu alan yapmaya çalışıyorum. Sizce ne ekliyeyim ne çıkartayım? (Işıkları bilerek kapattım)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Koltuğu biraz daha koyu bir renk ve yırtık olarak yapabilir misin? Daha gerilimli bir atmosfer oluşturur.Mesela şöyle

Bir de niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz ki bu işler öyle kolay ayrıca her işi kendi başına yapıyor eleştiri yaparken biraz empati kullanmaya özen gösterin.
Tabi istersen koltuğu bu haliyle tut bir de anlayamadım bu orman evi bizim mi? Yoksa uyandığımızda kendimizi bulduğumuz bir ev mi? Açıklarsan sevinirim.

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Koltuğu biraz daha koyu bir renk ve yırtık olarak yapabilir misin? Daha gerilimli bir atmosfer oluşturur.Mesela şöyle

Bir de niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz ki bu işler öyle kolay ayrıca her işi kendi başına yapıyor eleştiri yaparken biraz empati kullanmaya özen gösterin.
Tabi istersen koltuğu bu haliyle tut bir de anlayamadım bu orman evi bizim mi? Yoksa uyandığımızda kendimizi bulduğumuz bir ev mi? Açıklarsan sevinirim.
Bu ev bizim. Senaryo'yu daha paylaşmadım ama senaryoya göre hazırladım herşeyi. v0.3 ile onuda paylaşacağım. Ayrıca koltuk fikri iyiymiş :)

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Oyun iyice gelişirse Free to Play mi olacak yoksa kar amacı gütüyormusun?

Yeni update ile güzel gidiyor gibi.Pek eksik bulamadım.Böyle giderse güzel bir oyun olacak gibi ^^

Son düzenleme: