RedBuilder
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Benim lafım sana değil ki neden hala uzatıyorsun?model değiştirmek zormu alt tarafı import edeceksin texture atacaksın bu kadar ya oturtma bile zor değil
Benim lafım sana değil ki neden hala uzatıyorsun?model değiştirmek zormu alt tarafı import edeceksin texture atacaksın bu kadar ya oturtma bile zor değil
Yanlız o eleştirme hakkı doğru düzgün kullanımla..Eleştiriye açık olmak zorundasın. Birinin bunu yapamaması, o kişinin eleştirme hakkını elinden almaz. Madem sana zor geliyor, bırakırsın o zaman.
Sen bu konuyu foruma kendi isteğinle açtın. Bunları göze almış sayılırsin. Sonuçta kafana silah dayamadılar konu aç diye. Beğenmediğin eleştiriyi dinlemezsin olur biter.Yanlız o eleştirme hakkı doğru düzgün kullanımla..
Koltuğu biraz daha koyu bir renk ve yırtık olarak yapabilir misin? Daha gerilimli bir atmosfer oluşturur.Mesela şöyleSalonumsu alan yapmaya çalışıyorum. Sizce ne ekliyeyim ne çıkartayım? (Işıkları bilerek kapattım)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu ev bizim. Senaryo'yu daha paylaşmadım ama senaryoya göre hazırladım herşeyi. v0.3 ile onuda paylaşacağım. Ayrıca koltuk fikri iyiymişKoltuğu biraz daha koyu bir renk ve yırtık olarak yapabilir misin? Daha gerilimli bir atmosfer oluşturur.Mesela şöyle
![]()
Bir de niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz ki bu işler öyle kolay ayrıca her işi kendi başına yapıyor eleştiri yaparken biraz empati kullanmaya özen gösterin.
Tabi istersen koltuğu bu haliyle tut bir de anlayamadım bu orman evi bizim mi? Yoksa uyandığımızda kendimizi bulduğumuz bir ev mi? Açıklarsan sevinirim.
Oyunu yayınlama gibi bir olay olduğu için olabilir mi ? Adamların Türkçe bilgisi 0 ve oynamayı bulacaklar, konuşmaları anlayacaklar ?Türk yapımı oyunlarda niye ingilizce menü kullanıyorsunuz anlamıyorum.
Bizimde ingilizce bilgimiz 0 saOyunu yayınlama gibi bir olay olduğu için olabilir mi ? Adamların Türkçe bilgisi 0 ve oynamayı bulacaklar, konuşmaları anlayacaklar ?
Zaten cevaplamışlarTürk yapımı oyunlarda niye ingilizce menü kullanıyorsunuz anlamıyorum.
Zaten cevaplamışlar![]()
Bizimde ingilizce bilgimiz 0 sa
Daha karar vermedimOyun iyice gelişirse Free to Play mi olacak yoksa kar amacı gütüyormusun?
Yeni update ile güzel gidiyor gibi.Pek eksik bulamadım.Böyle giderse güzel bir oyun olacak gibi ^^
Bug buldum birazdan resim atıcam.Daha karar vermedim![]()