Unut! | 1.Gün

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Tabii ki kötü.ExS denen arkadaş burdan uzun cümlelerle 'post' kasma uğraşında her neyse hadi gel oyunumuza devam edelim dostum (:
En azından ben boş vakitlerimde post kasıyor"muşum" sen ise insanları dolandırıyorsun. Beni 50 tl dolandırmıştın unuttun mu?
Her neyse konuyu baltalamak istemiyorum fakat alkol, sigara derken daha kötü şeylere gidecek. O yüzden konunun uzatılmaması tarafındayım.

Sedatreyiz27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
En azından ben boş vakitlerimde post kasıyor"muşum" sen ise insanları dolandırıyorsun. Beni 50 tl dolandırmıştın unuttun mu?
Her neyse konuyu baltalamak istemiyorum fakat alkol, sigara derken daha kötü şeylere gidecek. O yüzden konunun uzatılmaması tarafındayım.
Haydi öyle olsun.

Lütfen burada kavga edip konuyu baltalamayınız.

iPhone 8 - Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki efenim...

Sedatreyiz27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dostlarım alkolden uzak durun. Cidden acayip zararlı.
Bende onu diyordum kadim dostum :) @LordWanter600

Güzel, 2. Günü bekliyorum. :)

Hocam,buraya yazmak yerine bir blog site oluşturun oraya yazın. Alkol içme çay iç çay iyidir çaya bekliyorum Discord vercem özelden gel :D :cay: :cay:

Arap Şükrü dinliyor musun :D

Bende senden farksızım :D Her gün içki her gün sigara sonumuz ne olacak Allah bilir :D
Şaka bir yana 6 seneden beri sigara ve alkol kullanıyorum. Pişmanım iki şeyin de bir faydası yok.
Küçük kardeşlerime tavsiyem, bu illetin yanından bile geçmeyin faydasız bir şey.

Tövbe edip 5 Vakit Namazınızıda kılarsanız sanırım bırakabilirsiniz. :)

Alkol kullandığını söyleyerek burada insanlara karşı gösteriş yapmaya çalıştığını düşünüyorum. Ayrıca sigara, alkol falan ne oluyor ya? Bu forumda sabit bir yaş kitlesi bulunmuyor, 10 yaşında çocuklar bile bu foruma üye. Forum yönetimi bununla ilgili bir kural getirmedi fakat genede bu yapmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Sonuçta kötü örnek oluyorsunuz. Bu muhabbetin sonu kötü. Sigara, alkol diye başlar bonzai, esrar diye gider.

Dostlarım alkolden uzak durun. Cidden acayip zararlı.

2.Günümü yazdım dostlar incelemek istersiniz belki : https://forum.gamer.com.tr/konu/unut-2-guen.379866/
Allah'a Emanet Olun!
İyi Forumlar!