Upgrade ( + basma sistemi ) Skript'i (FİKİR ?)

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet anladım aynı Knight Online daki trina gibi bir yüzde artırıcı güzel olabilir ^^ o skripti en yakın zamana bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

Evet chest commands ile yüzde ayarlamayı bilmiyorum :) veya o case açan şey gibide olabilir itemi anahtarla takaslar yada o item direk kasayı açar kasadanda belirli bir yüzdeyle +1 yükseği çıkar ^^
Anlamadım dostum case açan şey anahtar falan :(

Nigganetwork

Play.NiggaNetwork.Net !
En iyi cevaplar
0
Case açan şeyi o adamın itemi olarak ayarlarım o itemi verip kasa olarak açar ^^

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tanıtım videosunu yarın, gün içinde paylaşaçağım arkadaşlar :D bu skript'i Kendi sunucum HOMC de kullanma kararı aldım ve kod paylaşımı olmayacaktır :/

Survivors

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben söyle bi sistem yapmıştım itemin son 2 harfini tarattırıyosun örneğin: kılıç +0, (+0) ı algılıyo +1 +2 +3 +4 +5 +6 +7 +8 +9 a kadar örneğin malzeme istemesinide yapmıştım dahada geliştirilebilir tabikide.

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
fakat benim sistemimde, itemin adına kadar tanıyor. yüksetmekte kullandıgın eşyaları tanıyor. onlara göre bi yzden şans veriyor :) ona göre saldırı hasarını coğaltıyor. efsun gücleri ekliyor vs. vb.. tabi :D

Treil

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skripti sadece fikir almak için değil anlaşılana göre aynı zamanda sunucunuzun reklamını yapmak içinde açmışsınız çok hoş görülen bir durum değil.
Skripte gelirsek, başarılı ve uğraş gerektiren bir skript olmuş, devam.