Upgrade ( + basma sistemi ) Skript'i (FİKİR ?)

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iyi forumlar arkadaşlar,

MMORPG tarzında silah kuvvetlendirme, Yükseltme sistemleri olur bizler ona + basma sistemi deriz :D

benimde bir MMORPG projem var, onun için bi skript kodu yazmak istiyorum. bu sefer konumuz Upgrade yani + basma sistemi*

sunucuma enteğre edecegim için şöyle kısıtlamalarım var;
NPC den aldığın eşyalara + basabilirsin, Canavardan düşen bazı nadir (Sarı Renkli) Eşyalara + basamazsın yani kısaca her eşyayı güclendiremiyoruz.

*Upgrade yani + basma sistemi nedir ? Esyanın gücünü bi sonraki seviyeye gecirmektir, Eşya değişmez fakat güç oranı değişir, hız oranı değişir, değeri katlanır...

BENİM DÜŞÜNCELERİM:
  • sistem için 1 tane yükseltmeye uygun eşya gerekli, Tahta Kılıç (+0)
  • ve 1 tane de yükseltme formulu gerekli, (Kağıt)
Extra olarak:
  • 1 tane parşomen koyarsanız (Kitap) Yükseltme başarı şansınız 2 katına artar
ve son olarak düşündüğüm,
  • Oyun ici ayarlamış oldugum nadir bir eşya, Gözyaşı, Eger yükseltme eşyaları arasında gözyaşı konulursa o eşya yükseltmesi başarısız olsa bile eşya eskisi gibi duracaktır

Tabikide eski konularım gibi;
Trade- Ticaret sistemi (Forum Linki)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(Son versiyon)
Compass- Pusula sistemi (Forum Linki)
(Yakında yeni versiyonu çıkacak)
Bu Sistemide Sizlere Tanıtanacağım , Ama önce Fikirleriniz gerekli arkadaşlar : )

HeroesofMinecraft - virtuaL
HoMC Team: @virtuaL, @Reloven
Hemen Başvur Senide Proje Ekibimize alalım!

Son düzenleme:

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk yorum çatal bıçak setimi isterim ,-,
Benim
Projemdeki karakter skill up sistemine benziyor ..
Başlıkta 'skritp' yazıyor düzeltirsen iyi olur :)
Fikir güzel hoj Fakat tam konunun amacını çözemedim yardım mı istiyorsun yoksa paylaşım mı yapacaksın ?

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk yorum çatal bıçak setimi isterim ,-,
Benim League Of Legends Projemdeki karakter skill up sistemine benziyor ..
Başlıkta 'skritp' yazıyor düzeltirsen iyi olur :)
Fikir güzel hoj Fakat tam konunun amacını çözemedim yardım mı istiyorsun yoksa paylaşım mı yapacaksın ?
:D
Başlığı farkettim şimdi dostum
Konumun amacı , fikir toplamak, mmorpg için nasıl olmalı kim ne istiyor gibisinden
ve son olarak ne League Of Legends projesini duydum nede karakter skill up nedir onu biliyorum :D

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D
Başlığı farkettim şimdi dostum
Konumun amacı , fikir toplamak, mmorpg için nasıl olmalı kim ne istiyor gibisinden
ve son olarak ne League Of Legends projesini duydum nede karakter skill up nedir onu biliyorum :D
Zaten açılmadı proje olarak tozlu sayfalara gömüldü .. proje duruyorsa konu linkini profiline atarım ','
MMORPG lere her zaman ilgim vardır arkandayım .. nice +1

Nigganetwork

Play.NiggaNetwork.Net !
En iyi cevaplar
0
Okuyunca aklıma knight online geldi ^^ kesinlikle faction gibi sunuculara gelmesi gereken bir özellik olabilir skript yerine plugin yazarsan indiririm

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Fikir vermek isterdim fakat aklıma bi' seyler gelmiyor benim zekamdan mı desem yoksa MMORG bilmedigimden mi desem çözemedim :D

Nigganetwork

Play.NiggaNetwork.Net !
En iyi cevaplar
0
@virtuaL Eminim o plugini sana 1-2 dolara yazacaklar bulursun :) çok zor olmasa gerek sadece + basma işi chestcommands ile bile yapılabilir :)

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yok hiç zor değil coktan tamamladım, fakat 1-2 dolara en amatörü yazılır, ve karışık bi şekilde, suan kendi sunucuma entegre ediyorum.. Tanıtımını en yakında çekecegim :)
güzel bi video olmasını istedigim için direk envanteri acıp item alıp basıp cekmek istemiyorum :)
@virtuaL Eminim o plugini sana 1-2 dolara yazacaklar bulursun :) çok zor olmasa gerek sadece + basma işi chestcommands ile bile yapılabilir :)

Nigganetwork

Play.NiggaNetwork.Net !
En iyi cevaplar
0
@virtuaL anladım peki bu dediğin sistemi yapabileceğim skript den başka bir yol varmı chestcommands dan yapıcam yoksa plugin yoksa plugin yazmaya yeni yeni başladım o iş beni aşar daha :D

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
birkaç spoiler iyi olabilir :sinsi:

:creeper: Sucunu : Heroes of Minecraft :creeper:

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@virtuaL anladım peki bu dediğin sistemi yapabileceğim skript den başka bir yol varmı chestcommands dan yapıcam yoksa plugin yoksa plugin yazmaya yeni yeni başladım o iş beni aşar daha :D
Chestcommand la olacagını sanmıyorum :(

+ Basmadan kastın itemın yanma ihtimali varmı?
evet, her formulün yanma riski var, seviye yükseldikce yanma riski coğalır, riski azaltmak icin sunucumdaki simyacılardan birinden formul ürettirmen gerekiyor, ne kadar masraflı formul o kadar az yanma şansı, yok onla uğraşamam diyorsan direk demircinin formulünü alıp denersin, fakat risk var,
aynı zamanda Hayatta kalma tentürü üretebilirsin, oda simyacıya göre değişir, Artı basma sonucu başarısız olursa eşyan -1 seviye düşebilir veya -2 veya -3

birde parşömenler vardır sistemimde,
her parşömenin ekstardan seviye yükseltme şansı verir
fotoğraflardaki gibi demircinin parşömeni x1.3 şans verir
gene aynı şekilde parşömen de üretebiliyorsun, x2 ye kadar katlıyabiliyorsun

Nigganetwork

Play.NiggaNetwork.Net !
En iyi cevaplar
0
Evet anladım aynı Knight Online daki trina gibi bir yüzde artırıcı güzel olabilir ^^ o skripti en yakın zamana bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

Evet chest commands ile yüzde ayarlamayı bilmiyorum :) veya o case açan şey gibide olabilir itemi anahtarla takaslar yada o item direk kasayı açar kasadanda belirli bir yüzdeyle +1 yükseği çıkar ^^