Uyarı! Devrim Plugin Paketini Kullanmayın! ve Command Block Yardımı

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
[14:05:53] ★ AnkaBilisimTR Online Oyun Platformu ★: Sakın Mapı Kullanma Map Emeğimizle Yapıldı !
[14:09:59] Harun Orhan: sanamı sorcam
[14:10:00] Harun Orhan: mk
[14:10:06] Harun Orhan: gelir bakarsın
[14:10:08] Harun Orhan: o mapmı
[14:10:09] Harun Orhan: degilm
[14:10:10] Harun Orhan: i
[14:10:13] Harun Orhan: ondan daha guzelını
[14:10:15] Harun Orhan: yaptım
[14:10:16] Harun Orhan: lan
[14:10:35] Harun Orhan: kıme sorduysam
[14:10:38] Harun Orhan: su an yaptıgın spawn
[14:10:39] Harun Orhan: onların
[14:10:41] Harun Orhan: spawnını
[14:10:42] Harun Orhan: sıker atar
[14:10:46] Harun Orhan: dedi
[14:50:47] Harun Orhan: Bu Arada Veliye bişe
[14:50:48] Harun Orhan: verme
[14:50:50] Harun Orhan: internete
[14:50:52] Harun Orhan: koyuyuo
[14:51:02] Harun Orhan: adaaam

Daha Başka Kanıt istiyorsan Vereyim Kardeşim ?[DOUBLEPOST=1409927612,1409927518][/DOUBLEPOST]
Ver Ts3 Hadi Ver Bakalım Geliyorum
Cok Komık Dimi Yukardaki Mesajlarıda Atamı Artislik Alsana Yukarıyıda özür dilerim Demeni ws.[DOUBLEPOST=1409942138][/DOUBLEPOST]Yalancılık'la Bir Yere Varmazsınız AmonRa Ve Veli
Yalancı Olarak AmonRaya Tam Değil Lafım Evet Maplarını Çaldım Doğru Yalan yok bunu oncedende onlara Söyledim Ama Daha SOnra Yeni Map Yapacağımı o Mapı Sevemdiğimizide Söyledim Dha İyisini Yaptıgımızıda Belirtim tek sorum sizin hayla kavgayı uzatmaya çalışmanız bir yere varamazsınız.

Gelelim Veliye Bunun Neresi DOlandırıcılık
Adam Benden ServerListPlus PLuginin Ayarlı Halini Satın ALmak İstedi Ne Kadar Dedi 65 Tl Dedim Tamam dedi Test Eti Çalıstı Ama Bungecoordan O ANlamıyor
bu anlaşmada bungecoordla alaklı bir yer belirtimi alış veriş yaptık sadece 65 tl karısılı plugini atım.

AnkaBilisimTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Cok Komık Dimi Yukardaki Mesajlarıda Atamı Artislik Alsana Yukarıyıda özür dilerim Demeni ws.[DOUBLEPOST=1409942138][/DOUBLEPOST]Yalancılık'la Bir Yere Varmazsınız AmonRa Ve Veli
Yalancı Olarak AmonRaya Tam Değil Lafım Evet Maplarını Çaldım Doğru Yalan yok bunu oncedende onlara Söyledim Ama Daha SOnra Yeni Map Yapacağımı o Mapı Sevemdiğimizide Söyledim Dha İyisini Yaptıgımızıda Belirtim tek sorum sizin hayla kavgayı uzatmaya çalışmanız bir yere varamazsınız.

Adam Benden ServerListPlus PLuginin Ayarlı Halini Satın ALmak İstedi Ne Kadar Dedi 65 Tl Dedim Tamam dedi Test Eti Çalıstı Ama Bungecoordan O ANlamıyor
bu anlaşmada bungecoordla alaklı bir yer belirtimi alış veriş yaptık sadece 65 tl karısılı plugini atım.
Yolun Sonu Çok Büyük Harun Göreceksin Kardeşim Bu Dünyada Her Haklı Hakkını Almalıdır... Haksızsan Hiç Konuşma Daha İyi

XOxi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ancak sen ne yaptın? Bizden habersiz command block dizdin. Serverdeki herkese ban attın. Servere sıç---n....

Architectus

En iyi cevaplar
0
Ancak sen ne yaptın? Bizden habersiz command block dizdin. Serverdeki herkese ban attın. Servere sıç---n....
Kimseye Banda atmadım komutbloguda koymadım korkutmak amacıyla yazdım veliye ve banları ben ATMADIM ![DOUBLEPOST=1409983209,1409983164][/DOUBLEPOST]
Yolun Sonu Çok Büyük Harun Göreceksin Kardeşim Bu Dünyada Her Haklı Hakkını Almalıdır... Haksızsan Hiç Konuşma Daha İyi
Haksız deilim Haklıyım Kral.nitrado.net su an bilip bilmeden hem verdiği paraya yazık eti hemde bir insanın günahını aldılar.

Architectus

En iyi cevaplar
0
Konuyu yıllar sonra tekrardan samet adlı arkadaşımın ortağımı rahatsız ederek bu eski olaylardan bahsetmesi ve sanki samet değilmiş gibi suçu başkasından bilmemi istercesine ismini bir tanıdığım yapması yüzünden konuyu üstlere çıkartıp hortlattım ve bu canımı sıktı. site yetkilileri ise bu eski konuyu bir türlü arşive atmıyor&silmiyorlar.

bu konu 2014 yılında yaşım küçükken açılmıştı, ve yaşımdan ötürü o zamanlar cevap verememiş kendimi aklayamamıştım. çok çaresiz hissetiğim bir zamandı. bu konuda arkadaşlar hırsızlıkla/dolandırıcılıkla/sunucularını bozmakla beni suçlamışlardı. ben arkadaşları dolandırmadım o zamanlar yaş olarakta küçük olduğumdan ve bir eklentinin çok bilinmemesinden dolayı ticari bir taktik uygulayarak istenilen şeyi istediğim fiyattan satmıştım ve dosyaları da teslim etmiştim. arkadaşlar eklentinin ücretsiz olmasından dolayı bu işi dolandırıcılık sandılar. bu olayı daha iyi anlamak için gerçek hayyata ki satıcıları düşünebilirsiniz 50 kuruşa yapılan eşyayı yüz liraya ikiyüz liraya satabiliyorlar bu da aynı mantıkta bir para kazanma yolu. sunucularını bozma konusuna gelecek olursak; sunucu da benim yetkimi almışlardı, o zamanlar yaşım küçük olduğundan yetkim gitmesin diye öylesine gerçekten ciddi olmadan öyle bir şey yapmadığım halde gizli kodlar yerleştirdim demiştim daha sonra birisi kim/kimdir? bilmiyorum gerçekten komut bloğuyla birşeyler yapmıştı. O sunucudan atılmamak için söylediğim yalan gerçek olmuş ve suç üstüme kalmıştı bu olayı hiçbir zaman açıklayamadım. Hırsızlık olayına gelince; beni hırsızlıkla suçlayan o arkadaşla 5 yıldır ortak olarak çalışmaktayım nasıl bir insan olduğumu 5 yıl içersinde yeteri kadar anladı o olayı da ona açıkladım durumu anlayışla karşıladı ki zaten bu olay yaşandıktan yani haritamı çaldınız dedikten sonra onlar biz haritamızı eğlence portakalının paylaştığı ücretsiz harita ile değiştirmiştik.

son olarak bugüne kadar ortalama 7-8 yıldır bu işteyim ve yanında olduğum birçok şey öğrettim bir takım kişiler bazı firmalarda yetki aldıktan sonra değiştiler gerçekten üzücü bir durumdu bu bir şey demedim fakat sonradan sahte hesaplar açarak beni bu eski konuyla bile rahatsız edip arkadaşlarımla aramı açmaya çalıştılar. konuyu açan arkadaş 3 yıldır yok bu konuyu nasıl kaldırtacağımı bilmiyorum.

-@AdexTR @ruddeTR @Cranky @Cullen forum yetkilileri konuyu kaldırma konusunda yardımcı olurlarsa gerçekten memnun olacağım.

Son düzenleme: