Uyarı-Puanlari - Kullanıcılarınızı Uyarı Puanları İle Korkutun! Basit Cezalandırma Sistemi.

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4

Merhaba arkadaşlar bir başka eklentim ile tekrar karşınızdayım.
Bu seferki eklentim belki birçoğunuzun ismine aşina olacağınız gibi, oyuncuların yaptığı kural ihlalinde veya suç olarak gördüğünüz her hangi bir olayda
Oyuncularınıza uyarı puanı vermenizi sağlar. Ve bu uyarı puanları belirlenebilir bir sınıra geldiğinde oyuncu sunucudan yasaklanır.
Arkadaşlar bu sefer resimlerle falan uğraşmadım. Benim için ne kadar zor olsada eklentiyi test ederken video kaydı aldım.
Komutlar & Yetkiler & Kısa Açıklama
/puan [oyuncu] - puan.anakomut - Her hangi bir oyuncunun uyarı puanlarını kontrol etmeyi sağlar. Tek başına yazılırsa ana komut yerine geçer.
/puan ekle <oyuncu> <puan> - puan.ekle - Her hangi bir oyuncuya uyarı puanı verir.
/puan azalt <oyuncu> <puan> - puan.azalt - Her hangi bir oyuncudan uyarı puanı azaltır
/puan sifirla <oyuncu> - puan.sifirla - Her hangi oyuncunun uyarı puanlarını sıfırlar.
/puanim - puan.puanim - Oyuncular dahil herkesin yetkisi olduğu, sadece kendi puan miktarını göstermeyi sağlar.
/puan yenile - puan.yenile - Eklenti ayarlarını yeniler.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Bu video 3 dakika ve ben bunu 1.30 saatte anca yükleyebildim.
Buda benim neden sesli, ayrıntılı, mükemmel eklenti yazım dersleri veremediğimin en büyük sebebi.

AssetGroup

[AF]AloneFellow, Farkı Yaşa.
En iyi cevaplar
0
etkili bir sistem bence otomatik olsa daha sağlam olurdu her zaman olay yerinde bulunamazsın yazdığı metin leri otomatik taraması ve puanı değerlendirip vermesi daha güzel olurdu Teşekkür.