KaanKaplan
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
bi insan normal konuşurken uyarı alırmı ya gereksizce boş yere uyarı aldımohaa sendemi Windows Xp kullanıyosun ben bitek bende kaldı zannediyodum
bi insan normal konuşurken uyarı alırmı ya gereksizce boş yere uyarı aldımohaa sendemi Windows Xp kullanıyosun ben bitek bende kaldı zannediyodum
mesajının konuyla alakası yok ondan aldınbi insan normal konuşurken uyarı alırmı ya gereksizce boş yere uyarı aldım
ama kimseye bi hakaret küfür falan etmedim sorun ne anlamadım alman disiplini gibi bir şey galiba insanlar normal konuşamıyo galibamesajının konuyla alakası yok ondan aldın
Tester benim ayık olunsBu video 3 dakika ve ben bunu 1.30 saatte anca yükleyebildim.
Buda benim neden sesli, ayrıntılı, mükemmel eklenti yazım dersleri veremediğimin en büyük sebebi.
Render sıkıntı çıkarmış olabilir, veya çıkaracak olabilir.Bu Olayın Bilgisayar İle Alakası Bile Yok..
İnternet Hızı İle Alakalı Bir Problem...
İnternetimde sıkıntım yok (Allah'a şükür.)Bu Olayın Bilgisayar İle Alakası Bile Yok..
İnternet Hızı İle Alakalı Bir Problem...
Şahsen Benimde Çok Düşük Video Hızım Mesela Eklenti Videom 2 dakika 45 saniye.
ama ben Bir ila birbuçuk Saat Arasında Youtube ' ye Upload Edebildim
Zorbeyde Benimle Aynı Sorunu Yaşıyor Sanırsam
NOT : LANET OLSUN TTNET!!
Aslında Yedekleyebilirsinİnternetimde sıkıntım yok (Allah'a şükür.)
Benim tek sıkıntım bilgisayar. Aynı hızda aynı fatura ödeyen ttnetli bir arkadaşımda video yükleme denememde 30 dakikalık olmasına rağmen yaklaşık 50 dakika sürdü. Örneğin ben; bilgisayarı yeni açtığımda veya bir süredir açık fakat bir süre dinlenmiş olursa, harika bir şekilde forumda gezinebiliyorum fakat bir programdan, oyundan, filmden yeni çıkmışsam ve hele bilgisayar ısınmışsa foruma tıkladığımda garanti veriyorum ki 10 dakikadan erken girmez. Tek sıkıntım bilgisayar. Ama kıyamıyorumda. Yani yeni bilgisayar alsam bile asla bunu ne satarım nede başkasına veririm. Manevi değeri var artık bu bilgisayarın. Doğduğum günden beri bu bilgisayarı kullanıyorum ben. Küçüklük videolarım var böyle emekleye emekleye gelip bilgisayar düğmesine basıp sandalyeye tırmanmaya çalışmam falan. Bu bilgisayar benim tek gerçek aşkım. Geçen gün sevgilime bilgisayarım benim dedim diye havalara uçtu o derece seviyorum.
Ben de diyorum neden bana Skype'ta cevap vermiyor.İnternetimde sıkıntım yok (Allah'a şükür.)
Benim tek sıkıntım bilgisayar. Aynı hızda aynı fatura ödeyen ttnetli bir arkadaşımda video yükleme denememde 30 dakikalık olmasına rağmen yaklaşık 50 dakika sürdü. Örneğin ben; bilgisayarı yeni açtığımda veya bir süredir açık fakat bir süre dinlenmiş olursa, harika bir şekilde forumda gezinebiliyorum fakat bir programdan, oyundan, filmden yeni çıkmışsam ve hele bilgisayar ısınmışsa foruma tıkladığımda garanti veriyorum ki 10 dakikadan erken girmez. Tek sıkıntım bilgisayar. Ama kıyamıyorumda. Yani yeni bilgisayar alsam bile asla bunu ne satarım nede başkasına veririm. Manevi değeri var artık bu bilgisayarın. Doğduğum günden beri bu bilgisayarı kullanıyorum ben. Küçüklük videolarım var böyle emekleye emekleye gelip bilgisayar düğmesine basıp sandalyeye tırmanmaya çalışmam falan. Bu bilgisayar benim tek gerçek aşkım. Geçen gün sevgilime bilgisayarım benim dedim diye havalara uçtu o derece seviyorum.
Genelde eski olan bilgisayarların GHz hızları daha fazla oluyor.Küçüklük felan diyorsan o zaman 3.00 GHz mucize gibi birşeydi. Yıl olmuş 2014 milletin hala 2 .5 GHz gibi işlemcisi var. Benimki ayrı güzellik zaten. 3.40 GHz 4 çekirdek. 10 Sene önce ilk bilgisayarımı almıştım. (Yalan Değil) Arkadaşlarıma hava atardım. Adammısınız hüloğğğğ felan diye. 2.30 GHz işlemcisi vardı. O zamanların Super Man'iydi işte. 1 Sene oldu yeni bilgisayarımı alalı. Gayet güzel çalışıyor. Bilgisayarı aldıktan 2-3 ay sonra felan Superonline'ye geçtim. (Reklam UyarısıQEWEQWEQWEQW) Artık 8 Mbit. İnternetim var çok şükür. Eskiden 2 Mbitti (TTNeT Zamanı
) Üzülme Legend benim skypeden söylediğim teklif hala geçerli. İş arıyorum bu sene ins. güzel bir iş bulurum. Neise konuyu saptamıyalım. Eklenti güzel olmuş bu arada.