Uzaylı diye bir şey varmı ??

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ha yani 3 harflilerin olduğunu söylüyor ama korkmayalım diye başka ırkların olduğunu söylemiyor ? O zaman biz korkarız 3 harflilerin olduğunu da söylemeseydi ?
Ama cinlerin nası gelebileceğini belirtmiş. Ve geldiğinde ne yapacağımızıda belirtmiş. Bu uzaylılar atıyorum ırkın adı "bibi" 3 defa bibi dediğinde gelen bir şey değil. insan gibi istediğinde gelir istediğinde gider + bu benim teorim

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Dinimizde gökteki dabbeler (canlılar) bir kaç ayette geçmektedir. Çoğu dindar arkadaş cahil olduğu için daha kendi dinlerinde geçen şeyleri bilmiyorlar.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama cinlerin nası gelebileceğini belirtmiş. Ve geldiğinde ne yapacağımızıda belirtmiş. Bu uzaylılar atıyorum ırkın adı "bibi" 3 defa bibi dediğinde gelen bir şey değil. insan gibi istediğinde gelir istediğinde gider + bu benim teorim
O zaman korkmayalım diye hayvanların olduğunuda söylemeseydi ?

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
O zaman korkmayalım diye hayvanların olduğunuda söylemeseydi ?
hayvanlar bizim gözümüzün önünde ve ölümcül hayvanları görmek için yaşadıkları yerlere gitmemiz lazım. onunda tedbiri var ama uzaylılar yerimizi belirleyip hangi gezegendi unuttum ondaki asit yağmurunu dünyamıza getirebilir bile.[DOUBLEPOST=1414965226,1414965194][/DOUBLEPOST]
Dediğim gibi ayetlerde uzaylılar hakkında az bir gönderme olsa bile geçmektedir.
işte bu aklıma gelmemişti tenks men.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
uzaylılar gerçekse dünyaya birdahaki gelişinde senin mahallene gelirler inşallah (gerçekse dedim altınıda çizdim)
Peki biz niye uzaylıları hep korkunç iğrenç yaratıklar olarak hayal ediyoruz ? Belki(gerçek olsalardı) de yavru köpekler gibi iyi niyetli, masum, şirin, temiz ve tatlı varlıklardır ?

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olum boşu boşuna inanmayın sihir & büyü gibi şeyler palavra hep

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak kardaşim anlatamıyoruz sana.Hatta benim dayıma bile yapıldı yavaş yavaş ölüp gidecekmiş ve Kuran–ı Kerim de de geçiyor.Ayrıca büyünün günahı çok büyüktür ve affı olmaz.