Uzaylı diye bir şey varmı ??

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bak kardaşim anlatamıyoruz sana.Hatta benim dayıma bile yapıldı yavaş yavaş ölüp gidecekmiş ve Kuran–ı Kerim de de geçiyor.Ayrıca büyünün günahı çok büyüktür ve affı olmaz.
git büyünün günahı çok büyüktür ve affı olmaz. a benzer bi surenin türkçesini bul intten göster o bölede anlamaz belki

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki biz niye uzaylıları hep korkunç iğrenç yaratıklar olarak hayal ediyoruz ? Belki(gerçek olsalardı) de yavru köpekler gibi iyi niyetli, masum, şirin, temiz ve tatlı varlıklardır ?
Her zaman bize herşeyi farklı gösterirler ve saçma gösterirler. Filmlerde böyle değil midir ? mesela bakın Drakula filmine eskiden vlad denilen yani vladimir olan şahıs hep milleti kazığa oturtarak öldürürdü daha sonra halk arasında kanını emiyor falan denildi vampir ettiler adamı ve filminde ise fatih sultan mehmeti kendisi öldürüyor. Bunu nereye gidersen git illaki her zaman herşeyde illa yanliş gösteriş yapıp kafanızı farklı yerlere sürüklerler ki sen doğruyu araştırmazsan ilk gördüğüne inanırsın. Bu mantıkta şuna gider "Seçtiğin ilk şık her zaman doğrudur."
var gidiolar büyü yaptırıolar nazar değio dinimizde bile çok günah olduğu söyleniyor.
Büyü bence yeterince saçma geliyor tabi inanan varsa karşı çıkmam o artık ona inanmıştır ama bence yeterince saçma.

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanı helâk eden şu yedi şeyden kaçının.

Onlar nelerdir ya Resulullah dediler. Bunun üzerine:

Allah’a şirk koşmak, sihir, Allah’ın haram kıldığı cana kıymak, faiz yemek, yetim malı yemek, savaştan kaçmak, suçsuz ve namuslu mümin kadınlara iftirada bulunmak buyurdu.

Buhârî, Vasâyâ, 23, Tıbb, 48; Müslim, Îmân, 144

bana bunu yaptırdıgına inanamıyorum *_*
Ben inanmıyorum bana inandırmak için uğraşmanıza gerek yok sizin inandıklarınızada saygı gösteririm size bir şey demiyorum. Siz beni yanlış anlıyosunuz sadece görüş açımız farklı.

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Müslüman olunca ne kaybediyorsun ?
Sadece seçim farklılığı var. bir şey kaybettiğim yok sen Müslümansın Allah'a inanıyosun ve onun isteklerini vs yapıyosun ibadet ediyosun ben ise Deistim sadece Allah'a inanıyorum bu kadar yani pek birşeyi yok.
Mütevatir sünnetler var reddeden kafir oluodu galiba ^.^
ama uzaylılar olmadıgına eminim

Peki sana bi soru kos koca bir evrende daha sayamadığımız kadar gezegen çıktıkça ve bazı gezegenlerde su olduğunu ve bazı belirtilerin olduğu gözüktüğü halde ve o kadar fazla büyük bi evren olmasına rağmen sadece Dünya olan bi ufacık gezegende bitek bizim yaşadımıza inanıyo musun ?

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece seçim farklılığı var. bir şey kaybettiğim yok sen Müslümansın Allah'a inanıyosun ve onun isteklerini vs yapıyosun ibadet ediyosun ben ise Deistim sadece Allah'a inanıyorum bu kadar yani pek birşeyi yok.
Ama diğer şeyleri reddediyorsun.Yani ateist olsan da deist olsanda hiçbir farkı yok yine yanacaksın bence bir an önce müslüman ol derim ama senin kararın umarım doğru yolu seçersin.

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama diğer şeyleri reddediyorsun.Yani ateist olsan da deist olsanda hiçbir farkı yok yine yanacaksın bence bir an önce müslüman ol derim ama senin kararın umarım doğru yolu seçersin.
Bak bana şimdiden sinir oldun gibi demek ki neymiş bol bol konuşsam sende benden soğuycak missin :D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi