MustafaAlkan
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bence var Allah butun evreni tek insanlar icin yaratmamistir. Yano ben inaniyorum.
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Evet var yani kos koca evrende tek olacak halimiz yok ya
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kadar anlarıyoruz hala anlamıyorsunuz.Bence var Allah butun evreni tek insanlar icin yaratmamistir. Yano ben inaniyorum.
Bizimde geçen sene düğünün ortasına düştü tam halay çekerken. Sonra onlarda katıldı bize halay bitince de oturduk çay içtik pasta yedik sohbet ettik felan sonra bizim gitmemiz gerekiyor ama ufomuz hasar gördü bize yardım edermisiniz dediler bizde buyrun başımızın üstünde yeriniz var dedik sonra onlara bir otelde oda tuttuk ertesi gün sabahtan işe koyulup ufoyu tamir etmeye başladık ama hasar çok büyüktü en az 1 sene sürerdi bizde bu süre içerisinde baya bir tanıştık kaynaştık artık çok yakın dostlar olmuştuk her hafta sinemaya gidiyorduk ara sıra kendi gezegenlerinin nasıl bir yer olduğunu anlatıyorlardı resimler gösteriyorlardı.3 kişilik bir ailelerdi babanın ismi Tukliydi yani benim en yakın arkadaşım olan neyse işte geçen ay ufonun tamirini tamamen bitirmiştik Tukli de bizim artık gitmemiz gerekiyor bizi çok merak etmişlerdir dedi sonra ufoya binmeden önce Tukliyle ağlaştık sarıldık en kısa sürede seni tekrar ziyarete geleceğim dedi ufoya bindiler bizde arkalarından su döktük ben de çok ağladım hatta ağlamaktan gözlerim şişmişti sonra eve geçtik ve her gün umutla onun tekrar ziyarete gelmesini bekliyorum.Konuya Dalıyorum.
Uzaylı diye bir şey var hatta geçen sene bizim evin önüne ufo düştü![]()
Kıt beyinli arkadaşım ben kaç sayfadır ne yazıyorum görmüyormusun ?Sonsuz evrende sadece bizim olduğumuzu sanan masum insanlar...
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kıt beyinli arkadaşım ben sanamı diyorum?Kıt beyinli arkadaşım ben kaç sayfadır ne yazıyorum görmüyormusun ?
Ben uzaylılar dinimize göre yok diyorum sen hala konuşuyorsun.Kıt beyinli arkadaşım ben sanamı diyorum?
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Korkarsınız diye söylememiştirDin hocam dinimize göre yok diyor.
Ben uzaylılar dinimize göre yok diyorum sen hala konuşuyorsun.
Al dinle sonuna kadarKorkarsınız diye söylememiştir
[DOUBLEPOST=1415024224,1415024182][/DOUBLEPOST]
Din ha; Tanrı o kadar gezegeni süs olsun diye yarattı
Kuranda yerçekimi ile bir bilgi yok ama Yerçekimi varBen uzaylılar dinimize göre yok diyorum sen hala konuşuyorsun.
Al dinle sonuna kadar
Cübbeli Ahmet Hoca da diyor.
O adam telefona Günah diyor o adamamı inanıcam ahahahaAl dinle sonuna kadar
Cübbeli Ahmet Hoca da diyor.