Uzaylılar ve İnsanoğlu

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya onlar bizi düşünüyor ve uzaylılar bizi uzaktan izliyor diye endişeleniyorsa.

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Nereden biliyoruz onların teknolojilerinin geliştiğini? Nereden biliyoruz onların kolayca yolculuk yaptığını? Ya onlar bizim gibi gelişemediyseler ya da0 bizimle aynı şekilde geliştiyseler. Ya bilmem kaç ışık yılı uzaktaysalar ve gelemiyorlsalar.
Burda uzaylılar (hatta uzaylılar değil canlılar onlara göre biz de uzaydayız.) yok demiyorum tabii ki de var o kadar galaksi gezegende sistemde bir tek bizden başka canlı olmamadı saçma.
Merak ettiğim şu kim o başka canlıların teknolojisinin üst düzeyde olduğunu söylüyor veya çıkarttı? hiçbir kanıt yokken onlatın süper zeka olduğunu müthiş teknolojileri olduğunu söylemek saçma. Madem ki müthiş teknolojileri var yıldızlar galaksiler arası çok hızlı geçiş yapıyorlar niye Dünyaya gelmediler?
Evren çok büyük bir boşluk (gezegenleri yıldızları vs. saymazsak.)ki her saniye genişliyor ve belki de Dünya dışında her saniye yeni canlı meydana geliyor. @atrea nın da dediği gibi normal bizim gibi düşünebilen canlılar değildirler belki de bitki vs.dir. O yüzden belki de Dünyaya başka bir canlı(lar) gelmedi.

Benim düşüncelerim bunlar. Yazım hatalarım olabilir çünkü mobilden yazıyorum.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nereden biliyoruz onların teknolojilerinin geliştiğini? Nereden biliyoruz onların kolayca yolculuk yaptığını? Ya onlar bizim gibi gelişemediyseler ya da0 bizimle aynı şekilde geliştiyseler. Ya bilmem kaç ışık yılı uzaktaysalar ve gelemiyorlsalar.
Burda uzaylılar (hatta uzaylılar değil canlılar onlara göre biz de uzaydayız.) yok demiyorum tabii ki de var o kadar galaksi gezegende sistemde bir tek bizden başka canlı olmamadı saçma.
Merak ettiğim şu kim o başka canlıların teknolojisinin üst düzeyde olduğunu söylüyor veya çıkarttı? hiçbir kanıt yokken onlatın süper zeka olduğunu müthiş teknolojileri olduğunu söylemek saçma. Madem ki müthiş teknolojileri var yıldızlar galaksiler arası çok hızlı geçiş yapıyorlar niye Dünyaya gelmediler?
Evren çok büyük bir boşluk (gezegenleri yıldızları vs. saymazsak.)ki her saniye genişliyor ve belki de Dünya dışında her saniye yeni canlı meydana geliyor. @atrea nın da dediği gibi normal bizim gibi düşünebilen canlılar değildirler belki de bitki vs.dir. O yüzden belki de Dünyaya başka bir canlı(lar) gelmedi.

Adam gözlüyolarsa demiş lütfen biraz düzgün okuyun eğer bizim dünyamızı gözlemeye gelmişlerse bizim teknolojimizden kat kat daha üstünlerdir.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zamqiler.
Daha önce uzaylı gördünüz mü ? Hayır.
Uzaylı izine rastlanıldı mı ? Hayır.
Daha önce insan dışında composit alet edevat yapıp kullanabilen bir canlı gördünüz mü ? Hayır

Daha ne tartışıyoruz hacılar ?
Bende iddaa ediyorum uzaylılar ters takla atarak dolaşır, mahmutça konuşur ve en büyük sosyalleşme araçları patatestir.
Hatta uzaylıların 3 cinsiyeti vardır. Tek, No ve ellibir.
Tek: Patates yetiştirir yarı köledir.
No: Sürüye liderlik eder ve yumurtlar.
Ellibir: Tek amaçları takla atmaktır.
Bu uzayların ayakları olmasına rağmen gözleriyle yürür patatesleri burnuyla içer.
Kanatları vardır ama çırpınca uçmazlar ışınlanırlar.

Sizin dedikleriniz ne kadar mantıklıysa, benim italik yazı ile yazdıklarım o kadar mantıklı.
Hatta uzaylıların 3 cinsiyeti vardır. Tek, No ve ellibir.
Gizli mesajın hoşuma gitti.
_______
Her şeyden önce Uzaylıların var olup olmadığını sormamız gerekiyor.
Bilinmeyen bir şey için konusmak,tartışmak mantıksız diye düşünüyorum.
Bence Uzaylılar vardır.
Uçuk bir teori yapmıştım buraya yazmak istemiyorum çok fazla uzun sürer, kısaca anlatayım.
Karadelik kendine çeker, ve bence kara delikten girdiğinizde geri başka bir evrene veya evrenin başka bir uzak bölgesine girersiniz.
Bu teorime göre Uzaylılar varsa muhtemelen Baska bir uzay boşluğu varsa veya evren ordadır yada yoksa uzaklardadır. Başka bir evren olduğunu zannetmiyorum, mantıken geriye tek kalan uzaklarda yaşamaları.
_______
Diğer bir bakımdan bence Uzaylılar yoktur.
Hala iki şık arasında kalmış durumdayım.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim düşüncem varoldukları yönünde. Galaksi Ağları vardır belki görmüşsünüzdür.
Hadi Marsı fethedelim :pala:B)

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Şöyle Söyliyim Benim Konuda Söylemek İstediğim Uzayda Hızlıca Hareket Etmeli vb. değildi. Eğer Öyle Bir Canlı varsa ki Ben Olduğuna İnanıyorum. Nasıl Oldukları Hakkında Bir DÜşünceydi.

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Daha önce uzaylı gördünüz mü ? Hayır.
Uzaylı izine rastlanıldı mı ? Hayır.
Daha önce insan dışında composit alet edevat yapıp kullanabilen bir canlı gördünüz mü ? Hayır

“Orada dört yüz milyar yıldız var. Sadece bizim galaksimizde. Eğer bunların milyonda birinin gezegenleri olsa ve eğer bunların milyonda birinde hayat olsa ve bunların milyonda birinde düşünsel hayat olsa orada milyonlarca uygarlık olur. Eğer yoksa, uzay korkunç bir yer israfı demektir.”
- Contact

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Uzaylı - olmak ya da olmamak, işte tüm mesele bu
(sadece yazılan yazıları okumaya geldim ._.)

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
uzay hakkında düşünmeyi tavsiye etmiyorum, dünyada şu anda kimsenin beyninin evrenin sonsuzluğunu (veya büyüyen veya çok büyük) kavrayabileceğini zannetmiyorum. anlatılanlara göre, bir gün
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
'da aynı zamanda matematikçi olan zeki bir piskoposla halkın önünde yaratılış mevzusunu tartışırlarken ortaya atar huxley bu analojiyi. der ki, "altı tane ölümsüz maymunu altı daktilonun üstüne koysanız; yeteri kadar zaman, yeteri kadar kağıt ve de yeteri kadar mürekkep onların sadece şansın yardımıyla
'den bir dua,
'den bir sone, ya da baştan sona bir kitap yazmalarına yetecektir. hal böyleyken, moleküllerin şansa bağlı hareketinin bir zaman bir yerde insan denen varlığı yaratması da gayet mümkündür." (
) sonsuz olasılık ve milyarlarca yıl zaman varken bizim tek olmamız sizce olası mı? ve yine aynı şekilde bir uzaylı Superman de olabilir, bir havuç da olabilir. ayrıca boyut böyleyken bizim gezegene gelmeleri için önce teknoloji sonra şans lazım.
tl;dr: uzaylıları boş verin, önce imam hatipler kapatılsın.