Uzaylılara inanırmısınız?

Uzaylılara inanıyormusunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    52

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
Peki Bunlar Biz İstemedikçe Bizi Bırakıyorlarmı ?

Bizim Dediğimizi Anlıyorlarmı

Mesela Ben Çağırdım Benimle Türkçe Konuşurlarmı ?

Benimkisi karı çıktı ondan korkmuyom.
Anlıyorlar.
Zaten sen çağırmadıkça gelmezler bazen çağırınca cevap vermiyor.
2-3 saat yokum oyun yüklüyorum.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Marstan geliyolar marsta şehirleri var (şaka deil) mars city yazın çıkar ayrıca uzaylılar ona benziyo photoshop olmayan videoları var amerikanın gizlediği uzaylılar filan falan :D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Marstan geliyolar marsta şehirleri var (şaka deil) mars city yazın çıkar ayrıca uzaylılar ona benziyo photoshop olmayan videoları var amerikanın gizlediği uzaylılar filan falan :sırıtmak:

Linkini Versene Bn Şimdi Bi tane bulcam ve inanmıcam :S

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
hangi neye inanıyorlar biz allaha inanıyoruz ya onu diyorum
ve

Yarın falan cevap veririm iletişim kuramıyom.[DOUBLEPOST=1374063751,1374063687][/DOUBLEPOST]
Marstan geliyolar marsta şehirleri var (şaka deil) mars city yazın çıkar ayrıca uzaylılar ona benziyo photoshop olmayan videoları var amerikanın gizlediği uzaylılar filan falan :sırıtmak:

olum onlar naziler afdajsgoıgjoıfpdpgs

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Uzmantv deki çoğu uzaylı videosunu izledim samanyolunun yan galaksilerinden filan oralardan geliyolarmış 1000-5000 yıl yaşayanları veya çoooooooooooook uzun süre yaşayanları varmış (ordaki adam sonsuz diyo ama sonsuz yaşam yoktur o yüzden çok uzun diorm) onlarda fiziksel bedenlerinin aldığı hasarlarla ölebiliolarmış kıyafet giyiyolarmış şöle kıyafet canlı kıyafet girdiği ortama ayak uyduruyo neye inaniyolar sölemiyo ama onlarda müslüman sanırsam çünkü onlarda tek 1 tanrının olduğuna inanıyolarmış insanları kaçırdıkları filan oluyomuş insanlarla deney yapıyolarmış mesela kaçırılan insanların vücutlarında kırmızı uzun çizgiler oluyomuş içlerinden milimetrik küçük dünyada bulunmayan metalden cihazlar çıkarılıyomuş hamile birinin uyuyunca sabah uyandığında karnında bebeğinin olmaması sonra geri gelmesi filan mars city link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
foto galerisi filan var hatta sitede alien city on mars? yazıo[DOUBLEPOST=1374064102,1374063941][/DOUBLEPOST]Şunuda ekleyem uzaylılar ırklar varmış atıyom a uzaylısı b uzaylısı c uzaylısı bunlar tanışıkmış işte barşıkmış birbirleyirle yani farklı ırk uzaylılar var bize diolarmış ki onlarla ileride tanışcakmışız ama şu an kaldıramazmışık uzaylıları korkudan beyler yakında bizde uzaylı oluyoz ufoya atlayıp bizde başka dünyalara gideriz belki bize uzaylı derler süper olur :D[DOUBLEPOST=1374064352][/DOUBLEPOST]Bu video çinde çekilmiş uzaylı kardaş bizim simitçiyi kurtardı
Burdada çindeki selde akıntıya karşı yüzen uzaylı o akıntıya kimse dayanamaz arabaları kamyonları evleri bile sürüklüyo o sel

Ancalagon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yha bugun de hem garip ses hemde uzay gemisi gordum uzaybgemisi gizden kayboluyodu hadi bee dedim sobra parlayiverdi ben korktum sonra kayboldu korkuyom :'(

HarunAkıska

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kuran da 77 bin alem yarattim diyor (C.C)Allah yada daha fazlaydi hatirlamiyorum 77 milyon da ola bilir emin degilim ama 77 bin veya milyon Kuran da yaziyor beyler YANLIZ DEĞİLİZ.

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
inanıorum çünkü 2012 debizim burda saat 5 de ben uymamzken video izlkern roket sesi geldi cok fena başımı artııtı bakdımdada aniden hızla bir şey kayboldu ve bizim mahaldeher gece l cizerek gdien yanıp sönen ışıklı şeyler gecio[DOUBLEPOST=1374132914,1374132765][/DOUBLEPOST]
Bendede aynı şey oldu 3-4 hafta oldu biz ortookul öğretmenimizin oğlunun düğününe gitmiştik(ayrıca annemin öğretmen arkadaşı)Babamla ikimiz uhavada kurmız mavi hareket eden noktalar gördük ayrıca bizim eski sınıftan ahmette gitti oda görmüş.

Sanırım Aynı Okuldayız .D

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzaylı görürsen bunla ateş et :sırıtmak:

Korkma bende gördüm ve bunla ateş ettim geberdi :sırıtmak:

beyler uzaylının akrabası bizi öldürmeye geliyor[DOUBLEPOST=1374148919,1374148751][/DOUBLEPOST]

SANIRIM BU BİZİM İŞİMİZE YARAR :sırıtmak:

Al işdde Adam Dünyayı yok edecek[DOUBLEPOST=1374149335][/DOUBLEPOST]beyler flood icin pardon son olarakda bizim mahallyee hergün bir cisim gelio 20 mc blogu uzandaflaşla foto cekio bi ara cekmeen saklandım cıkdımda cok pis roket sesi geldi beni taciz etiller