RedIsBack
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bence kötü olduBence goze gayet guzel geliyor elestirileriniz yersiz olmus
Bence kötü olduBence goze gayet guzel geliyor elestirileriniz yersiz olmus
Kullandım tabikide.Tüm render ayarlarını yaptım.Resimde gözümü tırmalayan tek şey ambient occlusion kullanılmamış olmaması zaten. Başka bir şey yok ama wallpaperlerde kullanılan SSAO yu neden kullanmadın ?
Biraz artistlik var kabul et .Eğer tanısaydın eski wallpaperlerımı bilirdin.Ve gelip de buraya "ezik" muhamelesi yapmazdın![]()
Ben zaten bu övünmeleri bu çalışmama yapmadım.Bu küçük bir denemeydi sadece.Bakalım ne kadar unutmuşum gibisinden.Ayrıca artistlik benim elimde değil doğuştan gelen bir özellikBiraz artistlik var kabul et .Şaka maka ben böyle modelleme ve 3d animasyon işleriyle pek ilgilenmiyorum fakat biraz görüntüde bozukluk var onun dışında bu kadar övünmene basit kalmış.Rayandu'nun da dediği gibi biraz elin alışıp da koysaydın bence eski tecrübelerinle daha güzel bir şey ortaya çıkabilirdi.Ama gene de güzel olmuş arkaplanla gerçekten uymuş saçma sapan gözükmüyor.
Yok yok var bi egoistlik .s .sBen zaten bu övünmeleri bu çalışmama yapmadım.Bu küçük bir denemeydi sadece.Bakalım ne kadar unutmuşum gibisinden.Ayrıca artistlik benim elimde değil doğuştan gelen bir özellikEgo ile alakası yok ama.Gelip de saçma sapan "eoist" filan demesinler
![]()
Ühühühüh AlikosTier abi bana egoist dedi ühühühühüYok yok var bi egoistlik .s .s
"AlikosTier" mi ? Kalbimi gırdın seni hain şey.(hepnzdn nfret edyrum .s .s)Ühühühüh AlikosTier abi bana egoist dedi ühühühühü![]()