Uzun Bir Aradan Sonra ! | Basit Bir Profil Fotoğrafı ! | Cinema4D | By RedIsBack

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Resimde gözümü tırmalayan tek şey ambient occlusion kullanılmamış olmaması zaten. Başka bir şey yok ama wallpaperlerde kullanılan SSAO yu neden kullanmadın ?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer tanısaydın eski wallpaperlerımı bilirdin.Ve gelip de buraya "ezik" muhamelesi yapmazdın :)
Biraz artistlik var kabul et . :D Şaka maka ben böyle modelleme ve 3d animasyon işleriyle pek ilgilenmiyorum fakat biraz görüntüde bozukluk var onun dışında bu kadar övünmene basit kalmış.Rayandu'nun da dediği gibi biraz elin alışıp da koysaydın bence eski tecrübelerinle daha güzel bir şey ortaya çıkabilirdi.Ama gene de güzel olmuş arkaplanla gerçekten uymuş saçma sapan gözükmüyor.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz artistlik var kabul et . :D Şaka maka ben böyle modelleme ve 3d animasyon işleriyle pek ilgilenmiyorum fakat biraz görüntüde bozukluk var onun dışında bu kadar övünmene basit kalmış.Rayandu'nun da dediği gibi biraz elin alışıp da koysaydın bence eski tecrübelerinle daha güzel bir şey ortaya çıkabilirdi.Ama gene de güzel olmuş arkaplanla gerçekten uymuş saçma sapan gözükmüyor.
Ben zaten bu övünmeleri bu çalışmama yapmadım.Bu küçük bir denemeydi sadece.Bakalım ne kadar unutmuşum gibisinden.Ayrıca artistlik benim elimde değil doğuştan gelen bir özellik :D Ego ile alakası yok ama.Gelip de saçma sapan "eoist" filan demesinler :D