Varmı Aranızda Bisiklet Meraklası Hobi Vb.

• Konuyu başlatan Reloven
  • Başlangıç tarihi
R

Reloven

Ziyaretçi
Varsa Bisikletle İlgili Sorularınız Sorabilirsiniz Yada Burada Parça Karşılaştırması Yapabiliriz Öncelikle Ekipmanım:
Sedona Borla 2014 Mtb Aliminyum Kadro Yumusak Ve Boynuzlu Elcik Shimano Acera Vites Ve Tektro V Fren
B'twin El Pompası
B'twin Arka Çakar Kırmızı
İbera Sele Altı Çanta
Ve Yanımda Sürekli Taşıdıgım Yine B'twin Yama Seti Ve Levye(Lastik Levyesi)
B'twin 26 Jant İç Lastik (Presta Uçlu)
B'twin 4 Count Kablosuz Km Sayacı
Araba Canavarları İçin 1 Adet Biber Gazı Ve Sürmene Çakısı Bi İşe Yaramaz Ama Olsun Gaz Yeter
---------------------------------------------------------
Total Km 138
En Uzun Sürüş 40 Km
Total Lastik Patlama : (Ön 1 Kez, Arka 7 Kez 5i Aynı Günde)
Total Düşme Yada Kaza : Düşme 1 Kez Yağmur Hava Kaza 0 Olmazda İnsallah
Total Arabalardan Küfür Yeme Yada Kavga Etme : 999999

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Belki gelecek yaz başlayabilirim bende :D benim arkadaş tam bir bisiklet hastası 3 ay tatilde bin km den fazla sürdü, her hafta 120km den uzun sürüşlerde yapmıştı :D

R

Reloven

Ziyaretçi
Belki gelecek yaz başlayabilirim bende :D benim arkadaş tam bir bisiklet hastası 3 ay tatilde bin km den fazla sürdü, her hafta 120km den uzun sürüşlerde yapmıştı :D
Normalde Günlük 100 Km Filan Yaparım 3 Yıldan Uzun Süredir Dayanıklıgım Tavan Yapmıs Ancak İstanbul Trafiği Çekilmiyor Sıktı Artık Sahile İnsen İnsandan Geçilmiyor Zaten Şöyle Güzel Ormanlık Yada Dağlık Alanda Otursam Süper Olurdu.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizim dağlık değil ama bir tane düz yol yok.düm yollar ya 75° dik ya da bildiğin uçurum gibi yokuş bisiklet bodrumda yatıyor

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bende bimden a-101'e gelen o bisikletten almıştım yeşilinden. Uzun zamandır binmemiştim küçüklüğümden beri vitessiz bisikletim vardı. Vites sistemini almam üstünden 2 ay geçmesine rağmen çözemedim. Ama herhalde sol 4 5 sağ 2 3 iyi oluyor tıkırtılara göre ayarlıyorum. Yeşillendirebilecek var ise sevinirim.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ben Alanya'dan Mersine Bisiklet Sürmüştüm .
Ben de Bill Gates emminin amcasının torunuyum. Tek yaptığın iş post kasmak. Bu şekilde ünlü olamazsın gülüm. Ünlü olunca eline ne geçecek? "Oğğğ endırmeğn ağbiiğğy forumda görmüştüğm bunuğ ağbiiğğ knk olak mığğ" denmeyecek sana.

R

Reloven

Ziyaretçi
Bende bimden a-101'e gelen o bisikletten almıştım yeşilinden. Uzun zamandır binmemiştim küçüklüğümden beri vitessiz bisikletim vardı. Vites sistemini almam üstünden 2 ay geçmesine rağmen çözemedim. Ama herhalde sol 4 5 sağ 2 3 iyi oluyor tıkırtılara göre ayarlıyorum. Yeşillendirebilecek var ise sevinirim.
Sağ Taraftaki Vites Muhtemelen 7'ye Kadardır Orası Senın Sürekli Olarak Kullanacagın Bölüm Yokuş Çıkarken Dikligine Göre 1'e Yada 2'ye Atarsın Düz Yolda Ben 5i Tavsiye Ederim Az Eğimli Yolda Allah Ne Verdiyse Soldaki Vites İse Sıkılıgı Ayarlar Mesela Soldaki Muhtemelen 3tür Eğer Her İkisinide 1e Atarsan Çok Hafif Olur Düz Yolda Ani Kalkarsan Aynı Motor Gibi Önü Kalkar Bisikletin Denemeni Tavsiye Etmem Yine Soldakinide Çok Sıkıştıgın Zamanlarda Kullan Pek Elleme Genellkile 3'te Dursun

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
en son bisiklet sürerken düştüğüm de dizim yarıldı ondan sonra pek kullanmadım
kardeşimin ise düştüğün de ön dişleri kırıldı umarım kimsenin başına gelmez

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Sağ Taraftaki Vites Muhtemelen 7'ye Kadardır Orası Senın Sürekli Olarak Kullanacagın Bölüm Yokuş Çıkarken Dikligine Göre 1'e Yada 2'ye Atarsın Düz Yolda Ben 5i Tavsiye Ederim Az Eğimli Yolda Allah Ne Verdiyse Soldaki Vites İse Sıkılıgı Ayarlar Mesela Soldaki Muhtemelen 3tür Eğer Her İkisinide 1e Atarsan Çok Hafif Olur Düz Yolda Ani Kalkarsan Aynı Motor Gibi Önü Kalkar Bisikletin Denemeni Tavsiye Etmem Yine Soldakinide Çok Sıkıştıgın Zamanlarda Kullan Pek Elleme Genellkile 3'te Dursun
Pek aydınlanamadım. Diğer arkadaşlar aydınlatsın.

R

Reloven

Ziyaretçi
Pek aydınlanamadım. Diğer arkadaşlar aydınlatsın.
En Açıklayıcı Şekilde Anlattım :) Ben Aydınlatamadıysam Pek Kimsenin Aydınlatabilecegini Sanmıyorum Youtubeye Vites Kullanımı yazarsan Daha İyi Anlayabilirsin
en son bisiklet sürerken düştüğüm de dizim yarıldı ondan sonra pek kullanmadım
kardeşimin ise düştüğün de ön dişleri kırıldı umarım kimsenin başına gelmez
Dikkatsiz Kullanım Ve Koruma Ekipmanı Kullanmamandan Dolayı Kardeşin Kask Taksaydı bir şey Olmazdı Ancak Senın İçin bir şey Diyemem Düşmeyi Öğrenmelisin Düşcegini Hissettigin Anda Düşmeyi Bekleme Atağa Geçerek Bisikleti At Ve Düzgün Düşmeye Bak.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bisiklet tamamen bir koylu cocugu tasiti.
paten kullaniyorum ve cok daha cool ._.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En Açıklayıcı Şekilde Anlattım :) Ben Aydınlatamadıysam Pek Kimsenin Aydınlatabilecegini Sanmıyorum Youtubeye Vites Kullanımı yazarsan Daha İyi Anlayabilirsin

Dikkatsiz Kullanım Ve Koruma Ekipmanı Kullanmamandan Dolayı Kardeşin Kask Taksaydı bir şey Olmazdı Ancak Senın İçin bir şey Diyemem Düşmeyi Öğrenmelisin Düşcegini Hissettigin Anda Düşmeyi Bekleme Atağa Geçerek Bisikleti At Ve Düzgün Düşmeye Bak.
ben sürerken önüme başkasının bisikleti çarptı allah ne verdiyse düştüm kardeşimin ise önüne araba gelmiş fren yapıp sola kırınca düşmüş

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bisiklet tamamen bir koylu cocugu tasiti.
paten kullaniyorum ve cok daha cool ._.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Şahsen bence paten kullanımı çok daha zor. Mesela ben bir ara buz patenine meraklanmıştım. Tabii diyeceksin ne alakası var? Bence bisiklet daha iyi patenden.