R
Reloven
Ziyaretçi
Oralarda Süper Sürülür Sürmeyi Bilene TabiBizim dağlık değil ama bir tane düz yol yok.düm yollar ya 75° dik ya da bildiğin uçurum gibi yokuş bisiklet bodrumda yatıyor
Oralarda Süper Sürülür Sürmeyi Bilene TabiBizim dağlık değil ama bir tane düz yol yok.düm yollar ya 75° dik ya da bildiğin uçurum gibi yokuş bisiklet bodrumda yatıyor
Küçükken 4 tekerlekli sürerken parka giderdim kumda ne patinaj yapardım beOralarda Süper Sürülür Sürmeyi Bilene Tabi![]()
Coollukla Ne Alakası Var Biz Burda Zevk AlıyoruzBisiklet tamamen bir koylu cocugu tasiti.
paten kullaniyorum ve cok daha cool ._.
GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
O Yaşta Akrobasi HeEskiden bisikkette akrobasi yapıyordum ama 2 senedir sürmüyorum şimdi beceremem.
bizim oralarda 199 tlCoollukla Ne Alakası Var Biz Burda Zevk AlıyoruzAyrıca Köylü Cocugu Derken ?? Paten 100 Lira Filan Belki Dahada Az Ama Bir Bisiklet Almak istyiorsan 1000Lira İle 2000 Lira Arasını Cıkaracaksın.
Heryerden araba çıkıyorOralarda Süper Sürülür Sürmeyi Bilene Tabi![]()
Son hızda yokuş aşağı bisikleyin üstünde dümdüz yatmak, yine son hız yokuş aşağı ellerimi bırakarak ayağa kalkıp öyle sürmek, yineCoollukla Ne Alakası Var Biz Burda Zevk AlıyoruzAyrıca Köylü Cocugu Derken ?? Paten 100 Lira Filan Belki Dahada Az Ama Bir Bisiklet Almak istyiorsan 1000Lira İle 2000 Lira Arasını Cıkaracaksın.[DOUBLEPOST=1413057709,1413057611][/DOUBLEPOST]
O Yaşta Akrobasi HeHelal Olsun Ne Diyeyim İnsallah Ön Freni Sıkarak Arkayı Kaldırmaktan Bahsetmiyorsundur
![]()
Sen İstanbul Trafigi Görmemişsin Bugun Yaşadıgım Olay E5 Üzerinden Eve Dönüyorum Arkadasımla Adam 80Le Dibimizde Geçiyor Tabi Beni Sinirledirmicek Asıldım Pedala 60 Filan Gördüm Yakalıcaktım Sonra Yolum Düzdü Adam Döndü.. Ayrıca Sana Yol Vermeleri Gereken Pozisyonlar Var Baktın Hızlı Geliyor Elinle Yavasla İsareti Yap Mecbur Yavaslicak Ben Neler Yapıyorum Yolda Taksi Gelmiş Dibime Korna Basıyo Açtırdım Camı Hayırdır Filan Dedim Bişi Diyemedi Hakkı Yok.[DOUBLEPOST=1413058175,1413058063][/DOUBLEPOST]Heryerden araba çıkıyorSürmeye başlayınca ölmeyi göze alman gerek
![]()
Haha Gülesim Yoktu Hiç Onlar Akrobasi Degilki 20 30 Cmyi Bırak 1 Metrelik Yerlerden Atlıyoruz Ve Normal Yapman Gerekenler.Son hızda yokuş aşağı bisikleyin üstünde dümdüz yatmak, yine son hız yokuş aşağı ellerimi bırakarak ayağa kalkıp öyle sürmek, yineyokuş aşağı son hız bisikletin oturma yeriyle direksiyonunun arasındaki demirde ayağa kalkıp sürmek (bikere sakatlık geçiriyordum), 15–20 cm lik engellerin üstünden atlamak vs.
Acemice şeyler yani![]()
Ben bisiklet dururken üstünde yatamıyorumSon hızda yokuş aşağı bisikleyin üstünde dümdüz yatmak, yine son hız yokuş aşağı ellerimi bırakarak ayağa kalkıp öyle sürmek, yineyokuş aşağı son hız bisikletin oturma yeriyle direksiyonunun arasındaki demirde ayağa kalkıp sürmek (bikere sakatlık geçiriyordum), 15–20 cm lik engellerin üstünden atlamak vs.
Acemice şeyler yani![]()
Onu Zaten YapamazsınBen bisiklet dururken üstünde yatamıyorum![]()
Bakınız: Arkadaşlardan bisikleti tutmasını istemek*Onu Zaten YapamazsınBir Hız Gerekiyor Onu Yapmak İçin
Orta direkte durmak ?Sen İstanbul Trafigi Görmemişsin Bugun Yaşadıgım Olay E5 Üzerinden Eve Dönüyorum Arkadasımla Adam 80Le Dibimizde Geçiyor Tabi Beni Sinirledirmicek Asıldım Pedala 60 Filan Gördüm Yakalıcaktım Sonra Yolum Düzdü Adam Döndü.. Ayrıca Sana Yol Vermeleri Gereken Pozisyonlar Var Baktın Hızlı Geliyor Elinle Yavasla İsareti Yap Mecbur Yavaslicak Ben Neler Yapıyorum Yolda Taksi Gelmiş Dibime Korna Basıyo Açtırdım Camı Hayırdır Filan Dedim Bişi Diyemedi Hakkı Yok.[DOUBLEPOST=1413058175,1413058063][/DOUBLEPOST]
Haha Gülesim Yoktu Hiç Onlar Akrobasi Degilki 20 30 Cmyi Bırak 1 Metrelik Yerlerden Atlıyoruz Ve Normal Yapman Gerekenler.
Yokuş Aşşağı Rahat Gitmek İçin Yaptıgım Olay OlurOrta direkte durmak ?![]()