MinecraftLove123Love
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
AD:
Günlük online süren?:
Oyuncularla ilişkin nasıl?:
Kendinizden bahsediniz:
-- Hepsinin doldurulması zorunludur --
Son düzenleme:
AD:Arda Özcan / Oyun Ismim: DarkMatter
Ne kadar tecrübelisin? (Survival):Minecraft'a 2010 Yılının sonlarında başlamıştım.Faction sunucularında emek olmadığı ve hileli insanlar çok olduğu için Survival sunucularda oynamaya başladım.Yaklaşık 4 yıllık bir emeğim var Survival sunucularda.2011'den beri olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
Günlük online süren?:Günlük online sürem değişebiliyor.Ama haftasonunu sorarsanız bilgisayarım haftasonu hiç kapanmıyor diyebilirim.Haftasonu 24 Saatin 20 saati müsaitim.Genelde minecraft oynarım bazen de diğer oyunlara zaman ayırırım.
Oyuncularla ilişkin nasıl?yuncularla ilişkim gayet iyi.Tabii ki davranışım oyuncuya göre değişir.Benim de bir sabır taşım var,bana iyilikle yaklaşan düzgün soru soru soran oyuncu her zaman benim gözümde en üsttedir.Ama sürekli küfür eden,ağzından lan kelimesi eksik olmayan adama benim de davranışım tabii ki farklı olacaktır.Ama asla bir ayrımcılık olmayacaktır Mute/Jail konusunda ! Herkese eşit davranmaya çalışacağım olabildiğince.
Kendinizden bahsediniz:Ben 16 yaşındayım.Bahsettiğim gibi 2010 Yılında Minecraft'a başladım.O gün bu gündür Minecraft'ta sadece survival sunucularda takılıyorum.Küfür etmem,Türkçe'yi güzel ve açık kullanırım.Insanlarla aram genellikle iyidir.Oyun hayatım boyunca oyunlarda hile kullanmadım.[Bağzı oyunlar hariç].Bir süreliğine oyunu bırakmıştım ama tekrar başladım.Rehberlik üzerine 50'den fazla sunucuda tecrübem var.Genellikle oyuncularla aram hep iyidir.Adminlik teklif edilse bile rehberliği seçerdim bir aralar.Yardım etmeyi seviyorum,ederek de kendi
bilgilerimi pekiştiriyorum.
AD:Murat Bircandan Oyun Adım İse ==>De4dInSiDe Premiumum!
Ne kadar tecrübelisin? (Survival):3 Hub Sunucum Oldu Survival Sunucusuda Hub Sunucularımda Vardı Oyuncularla Küfürlü Argo Kelimeli Konuşmam Artislenmem Rehber Oldum Diye Havalanmam VIP Lere VIP Aldıkları İçin Ayrımcılık Yapmam Kankam Olsa Daği Aynı Adaleti Gösteririm Kurucularada Saygılıyımdır Onlarda Saygılırarsa Sorun Çıkmıyacağını Düşünüyorum Birde Son Olarak Türkçemi İyi Kullanırım Kısaltmalar Yapmam (Tmm He Efm Vs)
Günlük online süren?:Hafta İçi ==> 5 Hafta Sonu ==>7 8 Saate Kadar Çıkabiliyor.
Oyuncularla ilişkin nasıl?:Kardeşim Gibidirler Sunucu Açtığımdan Deneyimim Var Güzel Konuşurum Dertlerini Oyun İçi Değil Skype Veya Başka Programlar Kullanırlarsa Ordan Anlatabilirler Sohbeti Dertlerini Veya Sorunlarını Yazmasına Gerek Yok.
Kendinizden bahsediniz:Yaşım'A Göre Davranırım Cıvıtmam Esprilerden Hoşlanmam Tiskinirim O Derece
İyi Forumlar Dilerim
İyi Günler
Minecraft De4dInSiDe
İP Nedir ?Bizimle çalışabilirsiniz,oyunda yetkili ile iletişime geçiniz