Vatan Survival - REHBER Alımı - Survival için iyi bir rehber aranıyor,benim diyorsan durma!

MinecraftLove123Love

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

AD:
Günlük online süren?:
Oyuncularla ilişkin nasıl?:
Kendinizden bahsediniz:

-- Hepsinin doldurulması zorunludur --

Son düzenleme:

ProMcciler

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AD:Ali Osman
Ne kadar tecrübelisin? (Survival):%100
Günlük online süren?:5-6 SAAT
Oyuncularla ilişkin nasıl?: Süperdir.(Abi kardeş gibi)
Kendinizden bahsediniz: Daha önce çok serverde yetkim var.Ve gereksizce mute atmam , ilk uyarırım sonra devam ederse mute atarım.

BerkB

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD:Berk Bahtiyar
Ne kadar tecrübelisin? (Survival): %99+1 Daha önce 5-6 serverde rehber oldum bilgim var.
Günlük online süren?:5---6 saat civarı.
Oyuncularla ilişkin nasıl?:Eşit Davranırım haksızlık Etmemeye çok fazla özen gösteririm.Oyuncularla kanka gibi olmaya çalışırım.
Kendinizden bahsediniz:
Küfür Etmem Saygılıyımdır.Adaletliyimdir.

AfroDisiAk

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
AD: Samet
Ne kadar tecrübelisin? (Survival): Survival emek olduğu için diğer oyun tarzlarını pek sevmem kendimi geliştirmek için tek kişilikli ve telefondan survival oynarım gereğinden fazla tecrübeliyim
Günlük online süren?: Saat 4 ten sonra hafta içi // 5-6 saat Hafta sonu
Oyuncularla ilişkin nasıl?: küfür etmediğim için hepimiz insanız herkese adaletli davranırım
Kendinizden bahsediniz: Asla Küfür Etmem daha önce derseniz rehberliğim 5-6 kez oldu ama sadece1 tanesi survival diğerleri hub faction felan vede 5 tane survival server kurdum ama maddi kaynaklardan kapatma gereği duydum vede sınavlar.

Yertekin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD: Nihatyusuf/oyundaki : BayDomuz
Ne kadar tecrübelisin? (Survival): tecrubem %100
Günlük online süren?: 3-4-5-6 değişir
Oyuncularla ilişkin nasıl?: küçük küfüre 3dk büyük küfüre 5 uzarsa 10dk mute her oyuncuya ilgili davranırım
Kendinizden bahsediniz: kendimden bahsedecek bir şey yok :D küfür etmem felan diyecem zaten hiçbir rehber küfür etmemeli ! iyi oyunlar

oduncusteve

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD:Arda Özcan / Oyun Ismim: DarkMatter
Ne kadar tecrübelisin? (Survival):Minecraft'a 2010 Yılının sonlarında başlamıştım.Faction sunucularında emek olmadığı ve hileli insanlar çok olduğu için Survival sunucularda oynamaya başladım.Yaklaşık 4 yıllık bir emeğim var Survival sunucularda.2011'den beri olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
Günlük online süren?:Günlük online sürem değişebiliyor.Ama haftasonunu sorarsanız bilgisayarım haftasonu hiç kapanmıyor diyebilirim.Haftasonu 24 Saatin 20 saati müsaitim.Genelde minecraft oynarım bazen de diğer oyunlara zaman ayırırım.
Oyuncularla ilişkin nasıl?:oyuncularla ilişkim gayet iyi.Tabii ki davranışım oyuncuya göre değişir.Benim de bir sabır taşım var,bana iyilikle yaklaşan düzgün soru soru soran oyuncu her zaman benim gözümde en üsttedir.Ama sürekli küfür eden,ağzından lan kelimesi eksik olmayan adama benim de davranışım tabii ki farklı olacaktır.Ama asla bir ayrımcılık olmayacaktır Mute/Jail konusunda ! Herkese eşit davranmaya çalışacağım olabildiğince.
Kendinizden bahsediniz:Ben 16 yaşındayım.Bahsettiğim gibi 2010 Yılında Minecraft'a başladım.O gün bu gündür Minecraft'ta sadece survival sunucularda takılıyorum.Küfür etmem,Türkçe'yi güzel ve açık kullanırım.Insanlarla aram genellikle iyidir.Oyun hayatım boyunca oyunlarda hile kullanmadım.[Bağzı oyunlar hariç].Bir süreliğine oyunu bırakmıştım ama tekrar başladım.Rehberlik üzerine 50'den fazla sunucuda tecrübem var.Genellikle oyuncularla aram hep iyidir.Adminlik teklif edilse bile rehberliği seçerdim bir aralar.Yardım etmeyi seviyorum,ederek de kendi bilgilerimi pekiştiriyorum.

DangermuratBircandan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD:Murat Bircandan Oyun Adım İse ==>De4dInSiDe Premiumum!
Ne kadar tecrübelisin? (Survival):3 Hub Sunucum Oldu Survival Sunucusuda Hub Sunucularımda Vardı Oyuncularla Küfürlü Argo Kelimeli Konuşmam Artislenmem Rehber Oldum Diye Havalanmam VIP Lere VIP Aldıkları İçin Ayrımcılık Yapmam Kankam Olsa Daği Aynı Adaleti Gösteririm Kurucularada Saygılıyımdır Onlarda Saygılırarsa Sorun Çıkmıyacağını Düşünüyorum Birde Son Olarak Türkçemi İyi Kullanırım Kısaltmalar Yapmam (Tmm He Efm Vs)
Günlük online süren?:Hafta İçi ==> 5 Hafta Sonu ==>7 8 Saate Kadar Çıkabiliyor.
Oyuncularla ilişkin nasıl?:Kardeşim Gibidirler Sunucu Açtığımdan Deneyimim Var Güzel Konuşurum Dertlerini Oyun İçi Değil Skype Veya Başka Programlar Kullanırlarsa Ordan Anlatabilirler Sohbeti Dertlerini Veya Sorunlarını Yazmasına Gerek Yok.
Kendinizden bahsediniz:Yaşım'A Göre Davranırım Cıvıtmam Esprilerden Hoşlanmam Tiskinirim O Derece

İyi Forumlar Dilerim
İyi Günler
Minecraft De4dInSiDe

Y4R4S4

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
AD:Mustafa
Ne kadar tecrübelisin? (Survival):Tüm Craftingleri biliyorum Mute-Jail Komutunu Biliyorum
Günlük online süren?: günlük 2-3 saat
Oyuncularla ilişkin nasıl?: Küfre Taamül Edemem Haklının Yanında Dururum Kendi Çapımda Eventler Yaparım
Kendinizden bahsediniz: Biraz Üşengeç Biriyimdir Ama İyi Bir İnsanım :)

MinecraftLove123Love

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AD:Arda Özcan / Oyun Ismim: DarkMatter
Ne kadar tecrübelisin? (Survival):Minecraft'a 2010 Yılının sonlarında başlamıştım.Faction sunucularında emek olmadığı ve hileli insanlar çok olduğu için Survival sunucularda oynamaya başladım.Yaklaşık 4 yıllık bir emeğim var Survival sunucularda.2011'den beri olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
Günlük online süren?:Günlük online sürem değişebiliyor.Ama haftasonunu sorarsanız bilgisayarım haftasonu hiç kapanmıyor diyebilirim.Haftasonu 24 Saatin 20 saati müsaitim.Genelde minecraft oynarım bazen de diğer oyunlara zaman ayırırım.
Oyuncularla ilişkin nasıl?:oyuncularla ilişkim gayet iyi.Tabii ki davranışım oyuncuya göre değişir.Benim de bir sabır taşım var,bana iyilikle yaklaşan düzgün soru soru soran oyuncu her zaman benim gözümde en üsttedir.Ama sürekli küfür eden,ağzından lan kelimesi eksik olmayan adama benim de davranışım tabii ki farklı olacaktır.Ama asla bir ayrımcılık olmayacaktır Mute/Jail konusunda ! Herkese eşit davranmaya çalışacağım olabildiğince.
Kendinizden bahsediniz:Ben 16 yaşındayım.Bahsettiğim gibi 2010 Yılında Minecraft'a başladım.O gün bu gündür Minecraft'ta sadece survival sunucularda takılıyorum.Küfür etmem,Türkçe'yi güzel ve açık kullanırım.Insanlarla aram genellikle iyidir.Oyun hayatım boyunca oyunlarda hile kullanmadım.[Bağzı oyunlar hariç].Bir süreliğine oyunu bırakmıştım ama tekrar başladım.Rehberlik üzerine 50'den fazla sunucuda tecrübem var.Genellikle oyuncularla aram hep iyidir.Adminlik teklif edilse bile rehberliği seçerdim bir aralar.Yardım etmeyi seviyorum,ederek de kendi
bilgilerimi pekiştiriyorum.

AD:Murat Bircandan Oyun Adım İse ==>De4dInSiDe Premiumum!
Ne kadar tecrübelisin? (Survival):3 Hub Sunucum Oldu Survival Sunucusuda Hub Sunucularımda Vardı Oyuncularla Küfürlü Argo Kelimeli Konuşmam Artislenmem Rehber Oldum Diye Havalanmam VIP Lere VIP Aldıkları İçin Ayrımcılık Yapmam Kankam Olsa Daği Aynı Adaleti Gösteririm Kurucularada Saygılıyımdır Onlarda Saygılırarsa Sorun Çıkmıyacağını Düşünüyorum Birde Son Olarak Türkçemi İyi Kullanırım Kısaltmalar Yapmam (Tmm He Efm Vs)
Günlük online süren?:Hafta İçi ==> 5 Hafta Sonu ==>7 8 Saate Kadar Çıkabiliyor.
Oyuncularla ilişkin nasıl?:Kardeşim Gibidirler Sunucu Açtığımdan Deneyimim Var Güzel Konuşurum Dertlerini Oyun İçi Değil Skype Veya Başka Programlar Kullanırlarsa Ordan Anlatabilirler Sohbeti Dertlerini Veya Sorunlarını Yazmasına Gerek Yok.
Kendinizden bahsediniz:Yaşım'A Göre Davranırım Cıvıtmam Esprilerden Hoşlanmam Tiskinirim O Derece
İyi Forumlar Dilerim
İyi Günler
Minecraft De4dInSiDe

Bizimle çalışabilirsiniz,oyunda yetkili ile iletişime geçiniz

BERKEAGA

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad Berke
OYUNADI PROBERKE
YAŞ 16
ne kadar tecrubelisin? : cok fazla
günlük online süren? :5-6
uyncularla ilişkin nasıl?:cok iiy
kenidinzden bahsediniz:iyi biriyim gereksiz yere mute atmam kimseye küfür etmem adaletliyim

UnknownHero

Ya Çaresizsiniz, Ya da Çare Sizsiniz
En iyi cevaplar
0
AD:Furkan
Ne kadar tecrübelisin? (Survival):OLDUKÇA TECRÜBELİYİM..ÇOĞU KOMUTU BİLİYORUM
Günlük online süren?:Hafta İçi Okul Olduğu İçin saat 16.30'dan sonra aktifim hafta sonu günün çoğunda Aktif Oluyorum
Oyuncularla ilişkin nasıl?:Aram İyidir Elimden Geldiğince Haklı Davranırım.Kanıtsız Asla bir şey Yapmam Gerektiği KAdar Samimiyimdir
Kendinizden bahsediniz:6 ay Kodlama Eğitimi Gördüm Kendim Server açtım Yönettim Pluginlerle Uğraştım Kodları Bilirim.WE,WG Gibi Komutlar Zaten Hafızamda Kayıtlı Okulum Geç Bittiği İçin Hafta İçi 16.30 dan İtibaren otururum pc'ye Hertürlü Görevi Üstlenirim.Kimseyi haksız Yere Suçlamam Adaleti asla elimden Bırakmam 12 yaşımdan beri mc ile uğraşıırım.Türkçeyi İyi Kullanan Biriyim.Serverinize Yararım Olacaktır.

Discord: FurKan_TR
Facebook: ../FurkanUlutas61