Veda...

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar efendim... :D
Bu "internet" denilen illetten birazcık uzak duracağım.
Okullar başladı ve derslerime daha çok zaman ayırmam lazım.Dolayısıyla foruma uzun bir süre giremeyeceğim.
Aynı zamanda eskiden en fazla 30 dakika internette gezinirken,şu anda bu sayı 7 saate çıktı.Aman Tanrım didim...
Ve gözlerim... Evet eskiden 4/4 lük gözlerim vardı.Şimdi 4 numaralar..
Bu "Sosyal Medya" dediğiniz ortam aslında anti-sosyal (asosyal) olmanın 1.yolu...
Bunları diyeceğim hiçbir zaman aklıma gelmezdi ama gerçekler bunlar.
Görüşürüz.Kendinize iyi bakın...
@zombiespaceman1 @lSincapl @Cazza144 @lSincapl @Iskefiyeli01 @BT_GoD @cbg2002 (Tayfa gelin lan :D Berkcan abi ban atma sana demedim pardon abi .___.)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Şimdi sosyalleşmek için, ders çalışmak için uzak duruyorsun ama bunlar için uzak durup asosyel biri olup çıkma derslerine de çalış. Yaz olunca tekrar bekliyoruz yolun açık olsun. :)

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi sosyalleşmek için, ders çalışmak için uzak duruyorsun ama bunlar için uzak durup asosyel biri olup çıkma derslerine de çalış. Yaz olunca tekrar bekliyoruz yolun açık olsun. :)
Zaten derslerime daha çok önem vereceğimi belirttim :)
Şimdi gidiyorum,bayramda ve Şubat tatilinde çevrimiçi olacağım.Onun dışında giremeyeceğim.Görüşürüz :)
[DOUBLEPOST=1411563495,1411563416][/DOUBLEPOST]Edit:@EscapedSquid sen de gel.Seni unutmuşum :D

W

WitherMan

Ziyaretçi
bb. Ben Günde 16 Saat Bilgisayar/İnternetteyim. Sen Onu Boşver. Ve Sapasağlamım...

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Sen bilirsin ama ben liseye geçmeme rağmen ikisini bir arada yürütebiliyorum. Görüşürüh

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten derslerime daha çok önem vereceğimi belirttim :)
Şimdi gidiyorum,bayramda ve Şubat tatilinde çevrimiçi olacağım.Onun dışında giremeyeceğim.Görüşürüz :)
[DOUBLEPOST=1411563495,1411563416][/DOUBLEPOST]Edit:@EscapedSquid sen de gel.Seni unutmuşum :D
Oha etiketlendim :o Özleyeceğiz vallahi ama seçim senin hangisinin daha yararlı olduğunu düşünüyorsan onu yap.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beni unutursun ha ? Git hic ozlemeyecegim :sinirli:
@KadirBerk
@KadirBerk
@KadirBerk
@KadirBerk
@KadirBerk
@KadirBerk
@KadirBerk
Mutlu musun ? @cbg2002'nin yöntemi :D

Oha etiketlendim :o Özleyeceğiz vallahi ama seçim senin hangisinin daha yararlı olduğunu düşünüyorsan onu yap.
Bana göre okul daha önemli ama burayı da bırakamıyor insan.Gitmeden geri dönesim var :D
@Sonicexe
Son dakikalarım :'(

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dengeli kulanırsan sorun yok.. Eğer kullanamıyorsan senin için en iyisi bu ok kib bye..