Veda...

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi sosyalleşmek için, ders çalışmak için uzak duruyorsun ama bunlar için uzak durup asosyel biri olup çıkma derslerine de çalış. Yaz olunca tekrar bekliyoruz yolun açık olsun. :)

Ben de öyleydim. Herkes gruplaşınca ben de derslere verdim, gruplara girmeye hiç uğraşmadım. Şimdiyse etrafımda kimse yok. 7/24 Minecraft başında End'e köy yapmaya çalışan birisine dönüştüm.

Bakınız: Sonicexe

@KadirBerk
@KadirBerk
@KadirBerk
@KadirBerk
@KadirBerk
@KadirBerk
@KadirBerk
Mutlu musun ? @cbg2002'nin yöntemi :D

Bana göre okul daha önemli ama burayı da bırakamıyor insan.Gitmeden geri dönesim var :D
@Sonicexe
Son dakikalarım :'(

bay bay... üzüldüm şimdi cidden :(

Ben de yapamıyorum.Aynı sigara gibi bu forum.Bırakamıyorsun.
Ama bırakmaya çalışacağız hayırlısı...

Ben de 1 ay sonra sigarayı bırakıcam o halde.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Yahu adam şurda veda ediyor gelen geçen etiket soruyor. Adam giderken sizi mi düşünecek yahu aklına geleni yazmış işte etiketlenmediniz diye saçma sapantriplere girmeyin Allah aşkına adam veda ediyor.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yahu adam şurda veda ediyor gelen geçen etiket soruyor. Adam giderken sizi mi düşünecek yahu aklına geleni yazmış işte etiketlenmediniz diye saçma sapantriplere girmeyin Allah aşkına adam veda ediyor.

aynen. mesela ben hiç demedim. etiketlenmesem bile konuya damlarım çünkü. bu etiket işini ben de saçma buluyorum ama saygı duymak lazım.

Gitmeden önce bir şaka yapalım dedik :D

wat? *Suarez wuz here*

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Niyetiniz iyi biliyorum ama veda edenin hiç hoşuna gitmiyor aynısını ben de yaşadım ben forumu bırakıyorum kafam bir milyon gelen geçen "Beni etiketlemedin" diye suratıma hönkürüyor ne yapabilirim yani hepinizi teker teker ezberleyeyim mi yani.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de öyleydim. Herkes gruplaşınca ben de derslere verdim, gruplara girmeye hiç uğraşmadım. Şimdiyse etrafımda kimse yok. 7/24 Minecraft başında End'e köy yapmaya çalışan birisine dönüştüm.

Bakınız: Sonicexe

bay bay... üzüldüm şimdi cidden :(

Ben de 1 ay sonra sigarayı bırakıcam o halde.
Görüşürüz.Gruba ve kendine iyi bak :(
+ Sigara mı içiyorsun ? ._.

Önemli değil.Ama adam gibi görüşürüz deseler daha iyi tabi :D

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Eminim ki 2 gün sonra geri döneceksin. Bende öyle oldu ="=