RedIsBack
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
By .-.Dengeli kulanırsan sorun yok.. Eğer kullanamıyorsan senin için en iyisi bu ok kib bye..
By .-.Dengeli kulanırsan sorun yok.. Eğer kullanamıyorsan senin için en iyisi bu ok kib bye..
Unuttum lao .-.Beni etiketlemezsin... Neyse see you later. <.<
Şimdi sosyalleşmek için, ders çalışmak için uzak duruyorsun ama bunlar için uzak durup asosyel biri olup çıkma derslerine de çalış. Yaz olunca tekrar bekliyoruz yolun açık olsun.![]()
@KadirBerk
@KadirBerk
@KadirBerk
@KadirBerk
@KadirBerk
@KadirBerk
@KadirBerk
Mutlu musun ? @cbg2002'nin yöntemi
Bana göre okul daha önemli ama burayı da bırakamıyor insan.Gitmeden geri dönesim var
@Sonicexe
Son dakikalarım :'(
Ben de yapamıyorum.Aynı sigara gibi bu forum.Bırakamıyorsun.
Ama bırakmaya çalışacağız hayırlısı...
Gitmeden önce bir şaka yapalım dedikYahu adam şurda veda ediyor gelen geçen etiket soruyor. Adam giderken sizi mi düşünecek yahu aklına geleni yazmış işte etiketlenmediniz diye saçma sapantriplere girmeyin Allah aşkına adam veda ediyor.
Yahu adam şurda veda ediyor gelen geçen etiket soruyor. Adam giderken sizi mi düşünecek yahu aklına geleni yazmış işte etiketlenmediniz diye saçma sapantriplere girmeyin Allah aşkına adam veda ediyor.
Gitmeden önce bir şaka yapalım dedik![]()
Görüşürüz.Gruba ve kendine iyi bakBen de öyleydim. Herkes gruplaşınca ben de derslere verdim, gruplara girmeye hiç uğraşmadım. Şimdiyse etrafımda kimse yok. 7/24 Minecraft başında End'e köy yapmaya çalışan birisine dönüştüm.
Bakınız: Sonicexe
bay bay... üzüldüm şimdi cidden
Ben de 1 ay sonra sigarayı bırakıcam o halde.
Önemli değil.Ama adam gibi görüşürüz deseler daha iyi tabiYahu adam şurda veda ediyor gelen geçen etiket soruyor. Adam giderken sizi mi düşünecek yahu aklına geleni yazmış işte etiketlenmediniz diye saçma sapantriplere girmeyin Allah aşkına adam veda ediyor.
Yok dönmeyeceğim.Şarjı babanneme veriyoruz yarın .-.Eminim ki 2 gün sonra geri döneceksin. Bende öyle oldu ="=
Telefondan .-.O zaman nasül Sıkaypiye giricen ="=