Videolar Açılmıyor

CreationEpicTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Değerli Forum Üyeleri Sizlere Bir Şey Sorucaktım Bundan 1 Hafta Önce Videolar İzleniyordu ama bugün pc yi açtığımda hiçbir video izlenmiyor ve skypede aranınca açılmıyor 1 hafta önce böyle bir sorunum yoktu bilgisi olan var mıdır?

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Aynısı bende de olmuştu, sorunu pek geçmeden çözdüm ekran kartı driverı ile alakalıymış o aralar Prototype 2yi açmak için ekran kartı yazılımını değiştirip deniyordum sonra farkettim ki videolar dolmamaya başladı sonra çoğu programlarda aksaklıklar başladı, bilgisayarın websitesinden modelin resmi yazılımını indirince sorun cözüldü eğer sende son zamanlarda ekran kartı yazılımıyla uğraştıysan problem ondan olabilir.

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Ekran kartı driverlerini güncellemeyi denermisin? Güncelleme anlatımı için ;
  • Denetim masasına giriş yapıyoruz.
  • "Sistem ve Güvenlik" sekmesine giriş yaptıktan sonra Sistem'e giriyoruz.
  • Sol tarafta bulunan sekmelerden 'Aygıt Yöneticisi' adlı sekmeye giriş yapıyoruz.
  • Aşağı tarafa doğru göz gezdirdiğimizde 'Görüntü Bağdaştırıcıları' adlı alt-sekme'ye tıklıyoruz.
  • Oradan çıkan görüntü bağdaştırıcı aygıtları ya da aygıtlarından hangisini güncel olarak kullanıyorsanız sağ tıklayıp özellikler diyoruz.
  • Üst sekmelerden 'Sürücü' sekmesine giriş yapıp 'Sürücü güncelleştir' sekmesine tıklayarak güncelleştiriyoruz.
O güncelleştirme penceresinde size bir sorular sorar ise onların cevabını akışına göre cevaplayabilirsiniz,
Saygılarımla.

CreationEpicTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ekran kartı driverlerini güncellemeyi denermisin? Güncelleme anlatımı için ;
  • Denetim masasına giriş yapıyoruz.
  • "Sistem ve Güvenlik" sekmesine giriş yaptıktan sonra Sistem'e giriyoruz.
  • Sol tarafta bulunan sekmelerden 'Aygıt Yöneticisi' adlı sekmeye giriş yapıyoruz.
  • Aşağı tarafa doğru göz gezdirdiğimizde 'Görüntü Bağdaştırıcıları' adlı alt-sekme'ye tıklıyoruz.
  • Oradan çıkan görüntü bağdaştırıcı aygıtları ya da aygıtlarından hangisini güncel olarak kullanıyorsanız sağ tıklayıp özellikler diyoruz.
  • Üst sekmelerden 'Sürücü' sekmesine giriş yapıp 'Sürücü güncelleştir' sekmesine tıklayarak güncelleştiriyoruz.
O güncelleştirme penceresinde size bir sorular sorar ise onların cevabını akışına göre cevaplayabilirsiniz,
Saygılarımla.
Ekran Kartı Güncell Zaten

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Filezilla'yı görev yöneticisinden sonlandır.