Videolarımı yorumlar mısınız?

rookiee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
beyler ilk defa video çekme işine giriştik.Nasıl olmuş burdan veya youtubdan yorumlar mısınız? ne eksik ne fazla ne yapılması gerekir şu olsa daha iyi olurdu diyeceğiniz bir şey var mı bide ne yapsak tutar.Elişmden geldiğince dediklerinizi uygulayacağım.

rookiee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kayır programı ne olabilir ?

görev çubuğunu çözemedik onu bende bilyirorum baya sıkıntı çıkardı

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
BandiCam iyidir. Kalsın. Görev kısmının görünme sebebi; BandiCam'dsn klasik kayıt yapman. BandiCam'i aç yukarıda oyun konsolu resmi olacaktır. Ona bas ve öyle kayıtlarını yap.

rookiee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BandiCam iyidir. Kalsın. Görev kısmının görünme sebebi; BandiCam'dsn klasik kayıt yapman. BandiCam'i aç yukarıda oyun konsolu resmi olacaktır. Ona bas ve öyle kayıtlarını yap.

aynen hocam bandicamden memnunum benide çekiyo şu an için stemiyorum ama kullanabileceğim en iyi program bu ayarlarıda şimdi deniyorum teşekkürler ilgin için.

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bandicam kullanma aldığın performansın çok azını alırsın.
Frapsı kullanabilirsin fakat boyutu çılgınlarcasına artırıyor.
Vede oyunu F11(Tam Ekran)'da oyna.
En kolay ve pro edit olarak Camtasia Studio kullan.(İstersen nasıl editini yapabilirsin anlatabilirim.Çok az kişinin bildiği güzel edit ayarlarını biliyorum.
İntro eklemelisin.

rookiee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
UP BEYLER İNTERNETLE İLGİLİ Bİ SORUNUM VARDI GİREMEDİM YORUM BEKLİYORUM

rookiee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hocam
hocam derinlere iniyorum.Video daha fazla izlensin diye mutlaka yapmalısınız aldığınız izlenmenın katlarcasını alırsınız.
video izlemeden yazıyorum şimdi izliycem bide sen demiştin galiba hocam intro yap diye program önerin var mı müzik kullansak telif hakkı olayını nerden sorgulatırız ?

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Introda kullanılan müziklerden telif yemezsiniz çünkü telifsiz müzkler koyuyorlar.
Bu kanallardaki müzikler telifsiz hocam buralardaki müzkleri istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Intro için hocam temlate kullanın heralde pek edit,render işlerini bilmiyorsunuz.Mesela..
Alttaki videoyu izleyip 50 introdan beğenidiğinizi indirin.
Fakat bu CD4 ve after effect ile oluyor.Bu programları indirin.Sonra internet biraz araştırıp editleyin.Yani tamplate,name,yourname kısımları kendi adınız yapın Rookie gibi mesela (:

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
kralsın teşekkür ediyorum kurcalıyorum şimdi
Hocam size istediğiniz kadar bilgi verebilirim.

Videoyu editlemeniz için bir program gerekli.Mesela başlangıç olarak Camtasia Studio 8 olabilir.
İnternette Camtasia Studio 8 kullanımı diye araştırırsanız bulabilirsiniz
Bunu söyledim çünkü intro ve videoyu birleştirmeniz gerek ve sesleri kısma gibi şeyleri yapıp videoyu kaliteli renderlemeniz gerek tabi bir videoyu izleyerek bunları öğrenebilirsiniz.

rookiee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kayıt yaptıktan sonra video boyutu biraz fazla oluyor onu düşürmeme yarayacak bir program bilginiz var mı peki