Vip Hammade Yapımı Destek - Acil

ardaada17

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
WG ile yapmanın bir yolu var ama birçok kişi bilmez bu yüzden bir beğeni isterim :sırıtmak:

/rg addmember <alan> g:VIP
/rg flag <alan> entry -g members

İşine yararayacaktır.
Ve bu arada sunucuna ulaşarark server dosyalarını düzenleyebilrisin. Yani permler ile oynayabilirsiniz. Ve permler ile oynamayı sadece dosya ile değil oyun içinden de yapabilirsin. Önce konsaoldan "op nick" sonra "manuadd nick owner/kurucu" (GroupManager kullandığını varsayıyorum. Not: Owner grubunun ismi kurucu olarak değiştirilmiş olabilir bu yüzden owner/kurucu yazdım sadece birini yazmalasın.) Bu komutlar ile kendmizi yetkili yaptık ve artık şu komut ile perm ler ekleyebiliriz:
/mangaddp grup perm
ÖrnÇ
/mangaddp Default essentials.chat
Nası olcak kardes gelip yaparmısın Serverime Snikecraft.nitrado.net

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Malesef sunucunuza gelemem. Kendiniz ayarlamalısınız veya ayarlaması için biriini bulabilirisniz.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
/*VIP hammadde hepsini kapsayan wg yapılır.*/
//region define genelVHammedde

/*VIP hammadde kazılacak yer wg yapılır.*/
//region define kazilacakYerVHammadde

/*VIP hammadde kazılacak yerin sadece vipler için kazılabilecek hale getirilmesi sağlanır.*/
//region addmember kazilacakYerVHammadde g:VIP

Sanırım böyle olması gerekiyor.

zWaR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
seninkini denemdim krdes ataberkin yaptıgını denedim senikini dnycem smdi

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak ilkten normal hammadde wg si at bu videodaki gibi

sonra hammaddeyi komple kaplayan wg ye bunu yaz
/rg flag wgadı entry deny

Grupmanagerdeki hangi grupların girmesini istiyorsan g:Vıp vıp yerine girmesini istediğin gruplarının adını yaz ama söle yapma g:Vıp,ProVıp hepsini ayrı ayrı yaz gönder.
/rg flag wgadı entry -g:Vıp

Oplara izin vermen gerekmez onlar girebilir.

Yanlış yazmışım güncelledim.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bak ilkten normal hammadde wg si at bu videodaki gibi

sonra hammaddeyi komple kaplayan wg ye bunu yaz
/rg flag wgadı entry deny

Grupmanagerdeki hangi grupların girmesini istiyorsan g:Vıp vıp yerine girmesini istediğin gruplarının adını yaz ama söle yapma g:Vıp,ProVıp hepsini ayrı ayrı yaz gönder.
/rg flag wgadı entry -g:Vıp

Oplara izin vermen gerekmez onlar girebilir.

Yanlış yazmışım güncelledim.
Doğru. Ben kazamadıktan sonra girseler de bir şey olmaz diye düşünmüştüm normal oyuncular için fakat şimdi düşününce başkasının kazdığını arkasından falan toplayabilir. Böyle bir önlem mantıklıdır.

zWaR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yaptım düzeldi fakat pc format attım minecraft yedeklemeyi unutmusum birisi upload edip link atabilirmi