Vip kit olayı

Eysterty

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar skyblock serverı kuruyorum eklentilerde bir kaç sorun var vip paket alanlara /fly kullanabilme vermeyi istiyorum ama bu fly özelliğini şu an herkes kullanabiliyor normal oyuncularda dahil 1. sorunum buydu 2. sorunum ise /vipbilgi yazınca vip paketlerinin gözüktüğü kutu açılması gerek ama bu yazı geliyor yetkisiz oyuncularda, adminlerde sorun olmuyor.
https://s31.postimg.org/ee94j0fjv/****.png

BenZikriptiAzBiliom

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. sorunun cevabı;
Groupmanager'e gir, (PEXSE BİLMİYORUM NEYAPACAGINI) ordan oyuncuyu bul ve essentials.fly yazısını sil.

2. Sorunun cevabı;
Kutuyu açabilecek kişilerin gruplarına o yetkiyi eklemelisin, yani /mangaddp oyuncu chestcommands.open.vipbilgi.yml

AnadoluHost*Eski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba, 2. sorununuzun çözümü için yazmanız gereken :
/mangaddp oyuncu chestcommands.open.vipbilgi.yml

1. Sorunuz için oyuncu grubuna değilde VIP gruplarına essentials.fly yetkisini verirseniz sorununuz çözülür.

Eysterty

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
2. Oyunculara chestcommands.open.vipbilgi.yml yetkisini ver.
1. sorunun cevabı;
Groupmanager'e gir, (PEXSE BİLMİYORUM NEYAPACAGINI) ordan oyuncuyu bul ve essentials.fly yazısını sil.

2. Sorunun cevabı;
Kutuyu açabilecek kişilerin gruplarına o yetkiyi eklemelisin, yani /mangaddp oyuncu chestcommands.open.vipbilgi.yml
Merhaba, 2. sorununuzun çözümü için yazmanız gereken :
/mangaddp oyuncu chestcommands.open.vipbilgi.yml

1. Sorunuz için oyuncu grubuna değilde VIP gruplarına essentials.fly yetkisini verirseniz sorununuz çözülür.
Yok beyler yapamadım ya plugin dosyalarını versem yapabilcek var mı ?

BurakCG

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu komutu yaz /mangaddp grupismi chestcommands.open.vipbilgi.yml Yazdıkdan Sonra /man save Yaz

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Hocam yeni yazıyorumda, bu tür işleri bilmiyorsanız Allah için sunucu açmayın.

AlpBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2.SoruCevap chestcommands.open.vipbilgi.yml oyunculara bu yetkiyi ekle
1.Cevap Group Manegerden oyuncu yetkilerinde essentials.fly olur onu sil
Viplere verceksen kalır ama worlde de verirsen ormanda uçarlar arsalarda uçmasını istiyorsan aynı yetkiyi group manager dakı plotworld veya arsa olan dünyaya atmalısın iyi geceler iyi bayramlar.

Hocam yeni yazıyorumda, bu tür işleri bilmiyorsanız Allah için sunucu açmayın.
Katılıyorum. Yardım etme sebebim vip alanlar mağdur olmasın