Viphammadde Sıkıntısı

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben vip hammadde yapacam. Ama sadece vipler kırsın istiyorum. Başka bir şey değil. Build alow olunca herkes kırıyor
ama sadece eklediğim kişiler kırsın istiyorum. Nasıl olacak o iş? Şimdiden teşekkürler.

tikiro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba lütfen aşağıdaki mesaja göz atın.
Bunların hepsi forumda anlatıldı biraz araştırma yaparsanız bulurdunuz. Ama yine anlatacağım:
Öncellikle O arsaya sadece VIP'lerin girmesini sağlayalım:
/rg addmember alan g:VIP
/rg flag alan entry -g member
Şimdi Sadece VIP'lerin ışınmanmasını sağlayalım:
Essentials>Config.yml> per-warp-permission: true
/mangaddp default essentials.warps.*
/mangaddp default -essentials.warps.viphammadde
/mangaddp VIP essentials.warps.*
--------------------------------------------------
Komut engellemek için ise:
/rg flag alan blocked-cmds /sethome, /tp

Yararlı olursa bir ebğeniyi çok görmeyin. Essentials ve WG hakkkındaki detaylı bilgilere rehberimden ulaşabilirisniz:
https://forum.gamer.com.tr/konu/det...ials-signs-ve-worldguard-flags-rehberi.71346/

Son düzenleme:

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba lütfen aşağıdaki mesaja göz atın.
Kardeş. Biraz geç kaldın. O konulara dün bakmıştım.
google amca ne güne duruyor
Oraya bakmasam burda sorarmıydım?[DOUBLEPOST=1424255101,1424188786][/DOUBLEPOST]

Anlata bildim mi derdimi?
sol tarafa sadece vipler giriyor. Benim isteğim kırılmaz halde iken viplerin kıra bilmesi. Normal oyuncular tabeladan arkasına geçemiyor. Ordan yana sıkıntı yok. Ama sadece eklediğim kişiler kırabilsin.

tikiro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş. Biraz geç kaldın. O konulara dün bakmıştım.

Oraya bakmasam burda sorarmıydım?[DOUBLEPOST=1424255101,1424188786][/DOUBLEPOST]

Anlata bildim mi derdimi?
sol tarafa sadece vipler giriyor. Benim isteğim kırılmaz halde iken viplerin kıra bilmesi. Normal oyuncular tabeladan arkasına geçemiyor. Ordan yana sıkıntı yok. Ama sadece eklediğim kişiler kırabilsin.

/region addmember viphammadde kullanıcıadı