Sunucumuzda hile kullanımı yasaktır. Kullanan kişiler hapishaneye atılıyor devam ederlerse ise sunucudan yasaklanıyorlar.serve güzele benziyordur umarım hile yoktur oyuncularda
Teşekkür ederiz buyrun gelin.Valla konu güzel olmasına güzel de biraz serveri anlatsaydınız daha iyi olurdu geliyorum şimdi
Eğer daha önceden normal bir faction sunucusunda oynadıysan bilirsin sunucumuzda normal faction op veya aşırı zor değil tadında bıraktıkKonuda sunucu ile ilgili bir bilgi yok ki![]()
Teşekkür ederiz.güzel sunucu başarılar dilerim
Ne gibi şeyleri değiştirebiliriz belirtirseniz bize daha çok yardımcı olmuş olursunuz. Bu arada Klasik Faction Sunucusu dememizin sebebi herkes Boss var op kazmalar editler özel sistemler yok şu yok bu diye başlıklar koyarak insanları konuya çekmeye çalışıyor ben ise daha sade ve kendimizi yansıtan bir başlık koymayı tercih ettim insanların gözünü boyamak bir başarı değil asıl önemli olan hizmeti düzgün verebilmekte ve biz hizmetimizi en iyi şekilde vermeye çalışıyoruz.Şahsen kendi adıma sizi şu konu başlığı için tebrik ediyorum.
" Klasik Factions Sunucusu " Bu yazıyı yazmak yerine ooo süper faction falan yazıyorlar. Sizi gerçekten tebrik ediyorum. Bu kafayla gerçekten çok güzel yerlere gidebilirsiniz fakat biraz daha gelişmek lazım hocam. Biraz daha değiştirmeniz gerektiği kanaaindeyim