Voice OF Fakers | Klasik Factions Sunucusu > Şimdi MINECRAFT zamanı! | Klasik Faction Tadını Sonuna Kadar Yaşa!

Chips_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

QWE.png

IP: oyna.globalgameserver.com
Sürüm: 1.8.X
Lokasyon: Türkiye
Slot: 200
(RAM duruma göre otomatik artmaktadır.)

BaşlıksızASD-3.png

2019-01-19_12.40.png

2019-01-19_13.28.44.png

2019-01-19_15.06.58.png

2019-01-19_13.31.36.png

NOT: Hayatımda ilk defa konu tasarımı yaptım :)

Son düzenleme:

ForteX_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Valla konu güzel olmasına güzel de biraz serveri anlatsaydınız daha iyi olurdu geliyorum şimdi

Chips_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Chips_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konuda sunucu ile ilgili bir bilgi yok ki :(
Eğer daha önceden normal bir faction sunucusunda oynadıysan bilirsin sunucumuzda normal faction op veya aşırı zor değil tadında bıraktık
edit kazma v.s yok sadece coin sistemimiz var aslında sunucuya gelip /help veya /yardım yazarsan daha çok bilgiye ulaşmış olursun

Chips_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz için Launcher geliştirmeye çalışıyoruz.

Sunucu güncel+++

Chips_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BILGILENDIRME: Sunucumuza özel Launcher yakın zamanda gelecek.
Sunucuya girişler sadece bu launcher üzerinden kabul edilecektir.

Byckr

Marangoz
En iyi cevaplar
1
Şahsen kendi adıma sizi şu konu başlığı için tebrik ediyorum.
" Klasik Factions Sunucusu " Bu yazıyı yazmak yerine ooo süper faction falan yazıyorlar. Sizi gerçekten tebrik ediyorum. Bu kafayla gerçekten çok güzel yerlere gidebilirsiniz fakat biraz daha gelişmek lazım hocam. Biraz daha değiştirmeniz gerektiği kanaaindeyim

Chips_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şahsen kendi adıma sizi şu konu başlığı için tebrik ediyorum.
" Klasik Factions Sunucusu " Bu yazıyı yazmak yerine ooo süper faction falan yazıyorlar. Sizi gerçekten tebrik ediyorum. Bu kafayla gerçekten çok güzel yerlere gidebilirsiniz fakat biraz daha gelişmek lazım hocam. Biraz daha değiştirmeniz gerektiği kanaaindeyim
Ne gibi şeyleri değiştirebiliriz belirtirseniz bize daha çok yardımcı olmuş olursunuz. Bu arada Klasik Faction Sunucusu dememizin sebebi herkes Boss var op kazmalar editler özel sistemler yok şu yok bu diye başlıklar koyarak insanları konuya çekmeye çalışıyor ben ise daha sade ve kendimizi yansıtan bir başlık koymayı tercih ettim insanların gözünü boyamak bir başarı değil asıl önemli olan hizmeti düzgün verebilmekte ve biz hizmetimizi en iyi şekilde vermeye çalışıyoruz.