bunun için bir kaç fruko arıtma tesisimi size bağışlamak istiyorum sayın @AdexTR bu arıtılan gazla fazlasıyla yakıt üretebilirsinizGerekli hava desteği fazlasıyla verilmiştir fakat uçak yakıtları sınırlıdır, acilen kaynak bulunması gerekiyor.
bir ara ice tea şehrine gelicem oraya geldiğimde 1-1 yüz yüze hallederizbenim ekonomim silah üzerine herkeze mermi silah satarım ama inanın bunu ben yapmadım
7 Gün coğrafisi ve yer altı kaynaklarına bakılacak olursa yüksek derece Asit - yakıtının bulunduğunu tahmin ediyoruz bu nedenle sizlere 5M Didistan parası (4.5 M 7 Gün Parası ediyor.) vererek yeraltı işlemenize olanak sağlıyoruz.Gerekli hava desteği fazlasıyla verilmiştir fakat uçak yakıtları sınırlıdır, acilen kaynak bulunması gerekiyor.
sizi elbette ağırlamak isterim ama bu olanaksızdır halkım sizi sevmez sağ kalma ihtimaliniz yok gibidirbunun için bir kaç fruko arıtma tesisimi size bağışlamak istiyorum sayın @AdexTR bu arıtılan gazla fazlasıyla yakıt üretebilirsiniz
bir ara ice tea şehrine gelicem oraya geldiğimde 1-1 yüz yüze hallederiz
mu muzlu sütmü hemen ittifak olalım en sevdiğim içecekBende katılıyorum muzlu süt olarak
![]()
yanlız olacağımı kim söyledi... sizce benim gibi önemli biri tedbiri elden bırakırmı hiç ? bunu derken halkı bana karşı motive ettiğinizi anladım isterseniz başka bir ülkede görüşelim ?sizi elbette ağırlamak isterim ama bu olanaksızdır halkım sizi sevmez sağ kalma ihtimaliniz yok gibidir
kardeş para değerini oyun yöneticisi belirler bu iş sana kalmaz lütfen benim para değerimi kafana göre yapmaÖnemli Bilgi ! Fruko didiye ve 7güne toplam 10 FruM parası bağışladı ! (50m ice tea parası 120m küsür euro/dolar) FrukoCity nin ekonomisi biraz sarsıldı bu yüzden ticarete yöneliyor
kardeş para değeri ülke durumuna göre belirlenir FrukoCity şuanda çok az düşmana sahip ve yükselişte olan büyük bir ülke olma yolunda o yüzden para değeri bukadar yüksek zamanla azalır ne kadar taktın şu para olayına zaten adam akıllı bi döviz olana kadar böyle kalacak benim gözümdekardeş para değerini oyun yöneticisi belirler bu iş sana kalmaz lütfen benim para değerimi kafana göre yapma
tedbirde olucaksanız gelin askerim sizi koruyacaktıryanlız olacağımı kim söyledi... sizce benim gibi önemli biri tedbiri elden bırakırmı hiç ? bunu derken halkı bana karşı motive ettiğinizi anladım isterseniz başka bir ülkede görüşelim ?
ben değilmiyim ben sanki düşüşteyimkardeş para değeri ülke durumuna göre belirlenir FrukoCity şuanda çok az düşmana sahip ve yükselişte olan büyük bir ülke olma yolunda o yüzden para değeri bukadar yüksek zamanla azalır ne kadar taktın şu para olayına
askerinize ihtiyacım yok bizim özel F eğitimli askerlerimiz (ekipmansız hali resimdeki gibi) beni koruyacaktırtedbirde olucaksanız gelin askerim sizi koruyacaktır
peki bir sorum var döviz neye göre değişiyor gerçek hayata göreyse şu an en yüksekte 7 gün FruM parası ve ice tea olması gerek ??Arkadaşlar şu an değeri en yüksek olan para birimi 7 Gün, Pepsi ve Coca Cola'ya aittir. Diğer tüm paraların değeri ise şu an borsa dalgalanmasından dolayı eşittir. 7 Gün, Pepsi ve Coca Cola para birimi 1,10 Didistan Lirası değerindedir.