Tarafını Seç Asker !

• Didistan

Kullanılan: 5 25.0%
  • Cocacola

Kullanılan: 7 35.0%
  • Fanta

Kullanılan: 0 0.0%
  • Sprite

Kullanılan: 1 5.0%
  • Pepsi

• Fruko

Kullanılan: 3 15.0%
  • Yedi-Gün

Kullanılan: 2 10.0%
  • Lipton İce Tea

• Kullanılan toplam oy
    20

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ice tea icetroyer ic-ti ve ice-16 larla pepsiyi baskı altında tutar ama bu yüzden ekonomisi olumsuz etkilenir

ice tea ne olduğu bilinmeyen sadece üst yetkililerin bildği bir projeye başlar
FrukoCity pepsiden vergi almaya devam ederken üstüne ice teanında baskısıyla pepsinin askeri güçleri zayıflar ve ekonomi çöker

Laurance_Barnes

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Gizli Mesajdır---
Fruko City'in bize ihanet eden İce Tea ile dostluk kurmasından dolayı DiFU ittifağı bozulur ve Pepsi'ye destek verilir. Konsey AAİB (Asitli-Asitsiz İçecekler Birliği)'i kurar ve Sprite'yi de davet eder. Sprite'nin de kabul etmesi durumunda 3'lü müttefik olarak İce Tea, Fruko ve CocaCola'ya saldırı gerçekleştirilecektir. Ayrıca 7 Gün'ü de AAİB ittifağına davet ediyoruz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oyunla Alakalı Duyuru : Fruko şuana kadar Pepsi'den hiçbir şekilde vergi almamıştır, adamlar 2 günde nasıl Pepsi'yi çökertiyor merak ettim ya ? Pepsi'nin sadece ekonomisi zayıflamıştır (Saldırılardan dolayı.) ancak bizim AAİB birliğimize katılarak para birimi tekrar eski halini almıştır. Fruko ve Didistan arasında DiFU ittifaklığının son bulmasıyla Didi ve Fruko para birimi düşüşe geçmiştir ancak Didi yeni bir birliğe katıldığı için tekrar eski parasının değerini kazanmıştır.

ice tea koruma olarak anti acid uydusunu inşa eder Acid - Lightnin 2 den gelen her türlü ışını bloke eder

ice tea frukoya teşekkürlerini iletir
Ulan arkadaş 2 dakka da hemen bir ürün yapamazsınız diyorum anlamıyor musunuz ?

Laurance_Barnes

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Hava bölükleri CocaCola'ya Fanta içerisinde ki ajanlarımızdan temin edilen FAR roketleri ile hava saldırısı düzenlendi. Çok yakında 7 Gün vergi ve baskı altından kurtulacak.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gizli Mesajdır---
Fruko City'in bize ihanet eden İce Tea ile dostluk kurmasından dolayı DiFU ittifağı bozulur ve Pepsi'ye destek verilir. Konsey AAİB (Asitli-Asitsiz İçecekler Birliği)'i kurar ve Sprite'yi de davet eder. Sprite'nin de kabul etmesi durumunda 3'lü müttefik olarak İce Tea, Fruko ve CocaCola'ya saldırı gerçekleştirilecektir. Ayrıca 7 Gün'ü de AAİB ittifağına davet ediyoruz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oyunla Alakalı Duyuru : Fruko şuana kadar Pepsi'den hiçbir şekilde vergi almamıştır, adamlar 2 günde nasıl Pepsi'yi çökertiyor merak ettim ya ? Pepsi'nin sadece ekonomisi zayıflamıştır (Saldırılardan dolayı.) ancak bizim AAİB birliğimize katılarak para birimi tekrar eski halini almıştır. Fruko ve Didistan arasında DiFU ittifaklığının son bulmasıyla Didi ve Fruko para birimi düşüşe geçmiştir ancak Didi yeni bir birliğe katıldığı için tekrar eski parasının değerini kazanmıştır.

Ulan arkadaş 2 dakka da hemen bir ürün yapamazsınız diyorum anlamıyor musunuz ?
İce tea yı içten fethetmek edecektik sizin yaptığınız ayıptır özür bekliyoruz

Ve ben 2 gun giremeyeceğim ülkem hakkında bir gelişme olursa haberim olmayacak bu yüzden fruko city 2 gün oyundan ayrıldı olarak sayınız

Laurance_Barnes

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İce tea yı içten fethetmek edecektik sizin yaptığınız ayıptır özür bekliyoruz

Ve ben 2 gun giremeyeceğim ülkem hakkında bir gelişme olursa haberim olmayacak bu yüzden fruko city 2 gün oyundan ayrıldı olarak sayınız
Peki Yeşil Saray'da bana neden bilgi verilmedi sayın Fruko City K.K Org. ?! Didistan'a giriş ve çıkışlar yasaklandı.

Laurance_Barnes

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
CocaCola kendilerine yapılan saldırıların bir kaç anarşistin kendi envanterlerinden çalınan uçaklar ile yapıldığını söylüyor, halk arasında bilirkişilerin öldürüldüğü hakkında iddialar var.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
didistana girmek için tek kişilik jet talep ediyorum (ildışına gitçem birazdan hızlı)

2 güne görüşürüz fruko city 2 günlüğüne çekildi