Tarafını Seç Asker !

• Didistan

Kullanılan: 5 25.0%
  • Cocacola

Kullanılan: 7 35.0%
  • Fanta

Kullanılan: 0 0.0%
  • Sprite

Kullanılan: 1 5.0%
  • Pepsi

• Fruko

Kullanılan: 3 15.0%
  • Yedi-Gün

Kullanılan: 2 10.0%
  • Lipton İce Tea

• Kullanılan toplam oy
    20

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gauss Anti Tank gizli ölümcül silahı yüzünden 5 ice-16 düşer icetroyerlar hasar almaz bir ic-ti hasar alır ama düşmez.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ama çok geçtir. Acid 2 çoktan başkenti havaya uçurmuş ve gemiler askeri bölüklere çıkarma yapmaya çalışmıştır. Askeri bölüklerinize çıkarma yaptığımız zaman siz hainleri kendi ellerimle öldüreceğim !
çok safsın sence başkent te durucakmıyım yapacağın her hamleyi biliyorum unutma eskiden bende sizdendim didi nin hamleleri öngürldüğü için çıkarma başarısız olur

Ama çok geçtir. Acid 2 çoktan başkenti havaya uçurmuş ve gemiler askeri bölüklere çıkarma yapmaya çalışmıştır. Askeri bölüklerinize çıkarma yaptığımız zaman siz hainleri kendi ellerimle öldüreceğim !
çok safsın sence başkent te durucakmıyım yapacağın her hamleyi biliyorum unutma eskiden bende sizdendim didi nin hamleleri öngürldüğü için çıkarma başarısız olur

yeter artık burak tosun istiyonmu istemiyonmu adam seni eliyle öldürcek
tosununa gerek yok kahraman halkım ve askerim bu savaşı kazanacağı kesindir

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

tosununa gerek yok kahraman halkım ve askerim bu savaşı kazanacağı kesindir
tosuna gerek yokmu ? sen kaşındın

Laurance_Barnes

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Didistan kendi toprakları içerisinde ki özel araştırma laboratuvarının olduğu kısma Nanodome kurar böylelikle tüm planlar gizlilikle korunur. İce Tea'nın kara kuvvetlerine istenilen yükseklikte çıkarma yapılmıştır. Ülkenin yarısı Didi'ye ait olmak üzredir.

Laurance_Barnes

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Fruko'nun desteğini kabul etmediğiniz için şu an çok şanslıyım. Çıkarmaya hava bölükleri desteğe geldi ve yeni silahımız olan uçaklar ve roketleri sizin üzerinizde deneyeceğiz !

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
*BU YAZILAR ÖZELDİR SADECE DİDİSTAN OKUYABİLİR*
-tosunlarının gereksiz olduğunu söyleyen ice teayı haksız çıkarmak için fruko city 200 burak tosunu didistana vermek istiyor
-bu tosunların gücünü anlatmaya gerek yok didistan gayet iyi biliyor
-bu tosunlar gözlüklerine basınca ellerine bir düğme geliyor o düğmeye basıp etrafa asit saçarak uçabiliyorlar (hava yerine fruko kullanan bir jetpack gibi düşün)
-kılıçları önce felç eder sonra zehir vererek öldürür
-burak tosunun fotoğrafı

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
onu nasıl planlıyorsun daha yaklaşmadan düşürürüz
düşürecek aletlerine sıkıştırılmış fruko bombası atmaları için sıkıştırılmış fruko bombası verirsem ? (patladığı alanın 30 km kare etrafını yok ediyor) sonuçta tosunlara gereksiz dedin ve tosunlar bu bombalara sahip

Laurance_Barnes

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bu mesaj özeldir----
200 Tosun'unu kabul etmekteyiz ancak bunun için bizden bir maddiyat istemeyecek misiniz ?

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
*BU MESAJI SADECE DİDİSTAN OKUYABİLİR*
tosunların gücünü gösterin yeter her birinin yanında 1 adet sıkıştırılmış fruko bombası var

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
düşürecek aletlerine sıkıştırılmış fruko bombası atmaları için sıkıştırılmış fruko bombası verirsem ? (patladığı alanın 30 km kare etrafını yok ediyor) sonuçta tosunlara gereksiz dedin ve tosunlar bu bombalara sahip
şu an havada 5000 tane anti füzemiz var sınırımızdan 70km ötede yani alana yaklaşamzlar bile

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an havada 5000 tane anti füzemiz var sınırımızdan 70km ötede yani alana yaklaşamzlar bile
iyiki adam 2 dk da okadar şey yapamazsınız dedi ha demese kaç tane olcaktı aceba + bilmiyorsun galiba füzenin mantığı ufak bir tetiklenme anında patlar ve oraya bir burak tosun bombasını atsa hepsi yok olur