yeter artık burak tosun istiyonmu istemiyonmu adam seni eliyle öldürcekice tea komutanı hemen kalkanın açılmasını ve kongre binasının korunmasını emreder
çok safsın sence başkent te durucakmıyım yapacağın her hamleyi biliyorum unutma eskiden bende sizdendim didi nin hamleleri öngürldüğü için çıkarma başarısız olurAma çok geçtir. Acid 2 çoktan başkenti havaya uçurmuş ve gemiler askeri bölüklere çıkarma yapmaya çalışmıştır. Askeri bölüklerinize çıkarma yaptığımız zaman siz hainleri kendi ellerimle öldüreceğim !
çok safsın sence başkent te durucakmıyım yapacağın her hamleyi biliyorum unutma eskiden bende sizdendim didi nin hamleleri öngürldüğü için çıkarma başarısız olurAma çok geçtir. Acid 2 çoktan başkenti havaya uçurmuş ve gemiler askeri bölüklere çıkarma yapmaya çalışmıştır. Askeri bölüklerinize çıkarma yaptığımız zaman siz hainleri kendi ellerimle öldüreceğim !
tosununa gerek yok kahraman halkım ve askerim bu savaşı kazanacağı kesindiryeter artık burak tosun istiyonmu istemiyonmu adam seni eliyle öldürcek
tosuna gerek yokmu ? sen kaşındınçok safsın sence başkent te durucakmıyım yapacağın her hamleyi biliyorum unutma eskiden bende sizdendim didi nin hamleleri öngürldüğü için çıkarma başarısız olur
çok safsın sence başkent te durucakmıyım yapacağın her hamleyi biliyorum unutma eskiden bende sizdendim didi nin hamleleri öngürldüğü için çıkarma başarısız olur
tosununa gerek yok kahraman halkım ve askerim bu savaşı kazanacağı kesindir
ozaman bu savaş bitmeyecek deseneUnutma, bende bir zamanlar sendendim ve senin her yapacağın hareketi senden 1 adım önce biliyorum.
onu nasıl planlıyorsun daha yaklaşmadan düşürürüzFruko'nun desteğini kabul etmediğiniz için şu an çok şanslıyım. Çıkarmaya hava bölükleri desteğe geldi ve yeni silahımız olan uçaklar ve roketleri sizin üzerinizde deneyeceğiz !
düşürecek aletlerine sıkıştırılmış fruko bombası atmaları için sıkıştırılmış fruko bombası verirsem ? (patladığı alanın 30 km kare etrafını yok ediyor) sonuçta tosunlara gereksiz dedin ve tosunlar bu bombalara sahiponu nasıl planlıyorsun daha yaklaşmadan düşürürüz
şu an havada 5000 tane anti füzemiz var sınırımızdan 70km ötede yani alana yaklaşamzlar biledüşürecek aletlerine sıkıştırılmış fruko bombası atmaları için sıkıştırılmış fruko bombası verirsem ? (patladığı alanın 30 km kare etrafını yok ediyor) sonuçta tosunlara gereksiz dedin ve tosunlar bu bombalara sahip
iyiki adam 2 dk da okadar şey yapamazsınız dedi ha demese kaç tane olcaktı aceba + bilmiyorsun galiba füzenin mantığı ufak bir tetiklenme anında patlar ve oraya bir burak tosun bombasını atsa hepsi yok olurşu an havada 5000 tane anti füzemiz var sınırımızdan 70km ötede yani alana yaklaşamzlar bile