Tarafını Seç Asker !

• Didistan

Kullanılan: 5 25.0%
  • Cocacola

Kullanılan: 7 35.0%
  • Fanta

Kullanılan: 0 0.0%
  • Sprite

Kullanılan: 1 5.0%
  • Pepsi

• Fruko

Kullanılan: 3 15.0%
  • Yedi-Gün

Kullanılan: 2 10.0%
  • Lipton İce Tea

• Kullanılan toplam oy
    20

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
seninkiler ne deniz altı kaldırabilen adam yok daha neler
hojam biz onları yaparken konu en son güncellenmişti son güncellemeyi sen getirince yaptılar sen düşün kaç gündür üstüne çalıştıklarımızı

-FRUKO CİTY OYUNDAN 2 GÜNLÜĞÜNE ÇEKİLMİŞTİR TABİ VERDİĞİM KARARLAR KALICI YANİ O BURAK TOSUNLARIN GİTMESİ FLN 2 GÜN BOYUNCA FRUKO CİTY OYUNDA YOK GİBİ DAVRANIRSANIZ SEVİNİRİM :) İYİ RPG LER-

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
hojam biz onları yaparken konu en son güncellenmişti son güncellemeyi sen getirince yaptılar sen düşün kaç gündür üstüne çalıştıklarımızı

-FRUKO CİTY OYUNDAN 2 GÜNLÜĞÜNE ÇEKİLMİŞTİR TABİ VERDİĞİM KARARLAR KALICI YANİ O BURAK TOSUNLARIN GİTMESİ FLN 2 GÜN BOYUNCA FRUKO CİTY OYUNDA YOK GİBİ DAVRANIRSANIZ SEVİNİRİM :) İYİ RPG LER-
bende sınır güvenliğimi dün ilan ettim oyun zamanına göre baya oldu

Laurance_Barnes

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Didistan Tosun ordusuyla İce Tea'ya çıkarma yapmaya devam eder. Tosunlar askerleri o kadar korkutmuştur ki askerler arkalarına bile bakmadan kaçmışlardır. Tosunlar haini almaya gitmektedirler.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Didistan Tosun ordusuyla İce Tea'ya çıkarma yapmaya devam eder. Tosunlar askerleri o kadar korkutmuştur ki askerler arkalarına bile bakmadan kaçmışlardır. Tosunlar haini almaya gitmektedirler.
Komutan yiğit 4.5g bulmuştur ve hainleri almaya giden tosunlara gelecek komutları hızlandırmak için ülkenin internet uydusunu kısa bir süre için tosunlara giden mesajları hızlandırma uydusu olarak değiştirmiştir

Eren1231

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
furuko da deniz orgeneralı olmak istiyorum

furuko da deniz orgeneralı olmak istiyorum

Eren1231

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
napcam eklermisiniz ghemi araştırmalarına nerde başlıyaqcam
aklımda bi gemi var

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
oyundan çıkıyorum zevki kalmadı tosun neymiş iyici cıvıttınız yok denizaltıı kaldaracak güçte yok bilmem ne ben yokum artık

ayrıca bende yukarda başarısız olur dedim ama sen devam eder diyorsun birbirimizin dediklerine hiç uymuyoruz ben yokum

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Didistan bahriyeli subayları Panzerkampf VI tankları ile Lipton sınırına büyük bir deniz çıkarmasına hazırlanıyorlar.Öldürücü darbe çıkarmanın ardından gelecek olan taaruz ile vurulacaktır.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Didistan bahriyeli subayları Panzerkampf VI tankları ile Lipton sınırına büyük bir deniz çıkarmasına hazırlanıyorlar.Öldürücü darbe çıkarmanın ardından gelecek olan taaruz ile vurulacaktır.
niye uzatıyorsun dedimya oyundan çıktım

ss333

。◕‿◕。
En iyi cevaplar
0
Kara Kuvvetleri olarak Coca-Cola sınırına 200.000 asker yığıyorum.