- En iyi cevaplar
- 0
seninkiler ne deniz altı kaldırabilen adam yok daha neleriyiki adam 2 dk da okadar şey yapamazsınız dedi ha demese kaç tane olcaktı aceba
seninkiler ne deniz altı kaldırabilen adam yok daha neleriyiki adam 2 dk da okadar şey yapamazsınız dedi ha demese kaç tane olcaktı aceba
hojam biz onları yaparken konu en son güncellenmişti son güncellemeyi sen getirince yaptılar sen düşün kaç gündür üstüne çalıştıklarımızıseninkiler ne deniz altı kaldırabilen adam yok daha neler
bende sınır güvenliğimi dün ilan ettim oyun zamanına göre baya olduhojam biz onları yaparken konu en son güncellenmişti son güncellemeyi sen getirince yaptılar sen düşün kaç gündür üstüne çalıştıklarımızı
-FRUKO CİTY OYUNDAN 2 GÜNLÜĞÜNE ÇEKİLMİŞTİR TABİ VERDİĞİM KARARLAR KALICI YANİ O BURAK TOSUNLARIN GİTMESİ FLN 2 GÜN BOYUNCA FRUKO CİTY OYUNDA YOK GİBİ DAVRANIRSANIZ SEVİNİRİMİYİ RPG LER-
Duygulandım lanbende sınır güvenliğimi dün ilan ettim oyun zamanına göre baya oldu
Komutan yiğit 4.5g bulmuştur ve hainleri almaya giden tosunlara gelecek komutları hızlandırmak için ülkenin internet uydusunu kısa bir süre için tosunlara giden mesajları hızlandırma uydusu olarak değiştirmiştirDidistan Tosun ordusuyla İce Tea'ya çıkarma yapmaya devam eder. Tosunlar askerleri o kadar korkutmuştur ki askerler arkalarına bile bakmadan kaçmışlardır. Tosunlar haini almaya gitmektedirler.
Heh geldin be knkfuruko da deniz orgeneralı olmak istiyorum
niye uzatıyorsun dedimya oyundan çıktımDidistan bahriyeli subayları Panzerkampf VI tankları ile Lipton sınırına büyük bir deniz çıkarmasına hazırlanıyorlar.Öldürücü darbe çıkarmanın ardından gelecek olan taaruz ile vurulacaktır.