Web Site tasarlamak için gerekli programlar araçlar nelerdir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir şey ekleyeyim sadece yazdığım dillerle sınırlı kalma Asp.NET, Ajax gibi kaliteli dilleri öğrenebilirsin.
Anladım sağol :)

HTML kullanmadan statik bir site yapamayacağınıza göre zaten kullanmak zorunda olduğunuz için olabilir mi?
1- Sen bahsettin alıntı yapıp viki sayfasını attığında.
2- Şusu yanlış: HTML5 dedikleri ekstra getirilen özelliklerdir ve daha ne sitesi tasarlayacağın belli değil belki HTML5e ihtiyacın bile yok. HTML5 ile neler yapılabileceğinden hiç haberin yok. Ayrıca sadece HTML5 ile bir sitenin taslağını nasıl oluşturacaksın? Busu yanlıştı işte.
1-Ne Site tasarlayacağım belli ve grafiklere önem veriyorum bu yüzden html5'i kullanmak istiyorum
2-Html kullanmıcam mı dedim hala bir eksiklik arama peşindesiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu arada attığım linklerde ne yazdığını okumuyormusunuz ??
Ek:Html derken Html 4 ü kast ediyorum
Ek:Bahsettiğim diyorsun ya o mesaj hangisi viki yi attıktan sonra sürüm yükseltme gibi bir şey nerde yazdım merak ettim :p

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Adobe Dreamweaver CC, tavsiyemdir, uzun zamandır kullanıyorum Visual Studio'dan çok daha kullanışlı, HTML, CSS, PHP, Java, Javascript'ten başlayıp websitesinde kullanılabilecek olan tüm kodlama dillerini barındırıyor. Split view ve live view seçenekleriyle de canlı düzenleme seçeneği sağlıyor. Ayrıca, sunucunun ftp bilgilerini, kendi MySQL bilgilerini de bağlayabiliyorsun. Deneme sürümünü kullan birkaç günlüğüne neden bu kadar övdüğümü anlarsın :)

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anladım sağol :)

1-Ne Site tasarlayacağım belli ve grafiklere önem veriyorum bu yüzden html5'i kullanmak istiyorum
2-Html kullanmıcam mı dedim hala bir eksiklik arama peşindesiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu arada attığım linklerde ne yazdığını okumuyormusunuz ??
Ek:Html derken Html 4 ü kast ediyorum
Ek:Bahsettiğim diyorsun ya o mesaj hangisi viki yi attıktan sonra sürüm yükseltme gibi bir şey nerde yazdım merak ettim :p
HTML5 ile grafiklerin bağlantısını açıklar mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...