Webdriver Torso - İlginç Bilgiler..

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Webdriver Torso bir youtube kanalıdır. Durmadan ilginç videolar paylaşır. Ama kimse ne olduğunu bilmiyor.
Araştırdığım yerlerde youtube ve ya google ' ın bir şeyi değilmiş. Ancak google'a yazarsak bu kanalın simgeleri Google yazısında beliriyor.

Subliminal mesaj gibi şeyler olabilir dikkat. Ben sadece resimlerine baktım.

İlginç Kanal =

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Google'ın. Bir video vardı, şu an bulamam havuç yiyorum. Orada göstteriyordu.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Aradığım yerlerde değil diyordu. Ama derinlemesine araştırmadım. Şimdi onu araştırırım.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Garip tezler v1;
Bu google calisanlari surekli sistemlerinin guvenlik duvarlarini gelistiriyorlar. Bu kanal ise her seferinde bu guvenlik duvarini kiriyor ancak ulasabilecek bilesenlere sahip degiller. Google calisanlarina bunu belli etmeden buyuk cogunluga yaymak icin anlamsiz olarak dusundugumuz orantili karelerden olusan videolar yukluyorlar.

Her sey tez :( ben yazdim*

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kimse 1 saatte 22 video yükleyebilecek kapasitede değil ki sadece bu bile bunun bot olduğunun kanıtı. Üstüne üstlük Youtube'un bunu bilmemesine imkan yok çünkü mart 2013'den beri saat başı ortalama 15 video atıyorsa 15x24=360. Şu an mart ayında olduğumuzu göz önüne alırsak tam iki yıl olmuş, yani 730 gün.
730X360=262.800? Bu demek oluyor ki Youtube'un en büyük kanalı bu? Büyük ihtimalle bir bot.Başka biri bunu yapamaz.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim asıl merak ettiğim neden bütün videolar tmp ile başlıyo :'(

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Oha sende mi havuç yiyorsun (dolapta bir şey bulamayanlar kulübü :FADSFDAS)

Bu arkadaşın herhalde bir fantezisi var kare falan koyuyor hani ben bir şey olduğunu sanmıyorum.
Son zamanlarda gözüm bozuldu, biraz yesem iyi olur diye düşündüm. Sanırım gözlük alacağım

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Birisi açıklamış olabilir etiket uğruna geldim ve konuyu okumadım :(
Webdriver torso için şu an en iyi teori ilk önce video sunucuda hazırlanıyor sonra youtube'a uplanıyor, youtube'un çözünürlürlükleri değiştirirken farklı renderleme şeysileri var uplandıktan sonra video ve seste ne kadar kayıp olduğu kontrol ediliyor olabilir :(
Edit typo*

Son düzenleme:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
WebDriver Torso bir ara fena kafayı bulmuştu aklıma o geldi gülüyorum şu an :D