Website scripti?

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sunucum için bir website scriptine ihtiyacım var. Tekrarlıyorum SCRİPT. HTML ŞABLOB değil. Varsa bildiğniiz, ücretsiz ve kullanışılı bir şeyler, özelliklede server online sayısı vs. yazan bir script yorum olarak atabilir misiniz?

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Html bir şablonun üzerine sistemi kendin otutturabilirsin dostum az karıştır spigot ve bukkit forumlarını bütün istediğin özellikleri bulabilirsin ,php açık kaynak olduğu için kendi başına yapman biraz zorlar ama yapabilirsin açık veya güvenlik sorunları yaşarsan bana mesaj atabilirsin.

NonyCraft

oyna.nonycraft.com
En iyi cevaplar
0
Mutlaka yatırım yapmalısın daha güvenilir ve güzel bir scritp için , benden sana tavsiye.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Html kullanıyorum şu an, php olarak elle değilde panelden yapabileceğim bir şeyler arıyorum. Teklifi olanlar mesaj atsın lütfen fiyatı.

Aha lamerlerde toplandı ,bu piyasada pek para vermeni tavsiye etmem git Tayfun erbilen php serisini izle aynı seviyeye ulaşırsın.
Olay aslında uğraşmamak hocam, aynı seviyeye ulaşmak mümkün ama zaman ister. Buda bende yok açıkcası :D Çok önemli değil web sitesişu an gayet iyi fakat daha profesyonel bir şey bulursan onu kullanmak istiyorum.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar burada öneri almak için konu açtım, arkadaşa sataşmadan, kavga etmeden öneride bulunursanız daha sağlıklı ve yararlı olur.