Olay aslında uğraşmamak hocam, aynı seviyeye ulaşmak mümkün ama zaman ister. Buda bende yok açıkcasıAha lamerlerde toplandı ,bu piyasada pek para vermeni tavsiye etmem git Tayfun erbilen php serisini izle aynı seviyeye ulaşırsın.
Şimdiye dek bi' eserini göremedik.Aha lamerlerde toplandı ,bu piyasada pek para vermeni tavsiye etmem git Tayfun erbilen php serisini izle aynı seviyeye ulaşırsın.
Sadece minecraft sektöründe devam edersen görmemen normal ,destek vericem diyip gelmeyen vatandaş.Şimdiye dek bi' eserini göremedik.
Senin seviyene inmeden bir arkadaşa bakıp çıkacaktım lakin bi yorumda ben kondurayım dedim.Aha lamerlerde toplandı ,bu piyasada pek para vermeni tavsiye etmem git Tayfun erbilen php serisini izle aynı seviyeye ulaşırsın.
Her türlü alanda referanslarını görmek isterim.Sadece minecraft sektöründe devam edersen görmemen normal ,destek vericem diyip gelmeyen vatandaş.
[email protected]'de nasıl bir site istediğini vs. yazabilirsin. Canlı görüşmek istersen Skype: bgencacatArkadaşlar burada öneri almak için konu açtım, arkadaşa sataşmadan, kavga etmeden öneride bulunursanız daha sağlıklı ve yararlı olur.